כנ"ל,גם לי.
גם ליגם לי.
גם אני מצטרפת להנ"לגם לי
מה הסיפור???
כך משתמעובכלל אתמול היו כאן 9 דפים איך זה הצטמצם ל-6?
הכל מחקו????
היכן העינים הסגולות????
הגיוני! , וואוו לא חשבתי על זה...נראה לי שהתליון של זירו זה לא התליון המקורי אלא שיורי יצר עוד תליון כי היה לו אחד בגוף
העינים עצומותהיכן העינים הסגולות????
הרבה לפני זה זה כבר התפוגג כתוב איפשהו שכבר50 שנה אין את זהספוילר!
השערה שעלתה לי . הדמויות בנדו ומקס תמיד היו מחשידות כל הזמן , ועכשיו בספר השני מובן שבנדו הוא האדם היחיד שיש לו את כוח השינוי והאינביזיבילס , וכידוע שהכח הזה התפוגג מין העולם ברגע שריינג' עשה את הריקורדום, אבל הכח לא באמת נעלם , את הכדור של כח הזהות בלע רופיו ( שלכן הפך ליותר גדול וסגול ) , וידוע לנו שמסימליאן יצא למסע ביחד עם רופיו , אז רק הוא היה בקרבתו של כדור השינו. עד לפה מידע. עכשיו, אני חשבתי שבנדו ומקס הם לא אותה דמות, אלא , מקס הוא אוצר האשליות , ויכול להיות שהוא יצר לעצמו סקנדר בזהות שונה, והזהות הזאת כביכול יצאה משליטה ומרדה בבייס שלה , ההשערה שלי היא שבנדו הוא סקנדר של מקסימליאן , כמובן סקנדר אחד מתוך הרבה שיש למקס.
מה דעתכם על ההשערה הזאת ? הגיונית?
יוואו מטורף! איזה כיוון מחשבה מטורף! וואי זה נשמע דווקא טוב!ספוילר!
השערה שעלתה לי . הדמויות בנדו ומקס תמיד היו מחשידות כל הזמן , ועכשיו בספר השני מובן שבנדו הוא האדם היחיד שיש לו את כוח השינוי והאינביזיבילס , וכידוע שהכח הזה התפוגג מין העולם ברגע שריינג' עשה את הריקורדום, אבל הכח לא באמת נעלם , את הכדור של כח הזהות בלע רופיו ( שלכן הפך ליותר גדול וסגול ) , וידוע לנו שמסימליאן יצא למסע ביחד עם רופיו , אז רק הוא היה בקרבתו של כדור השינו. עד לפה מידע. עכשיו, אני חשבתי שבנדו ומקס הם לא אותה דמות, אלא , מקס הוא אוצר האשליות , ויכול להיות שהוא יצר לעצמו סקנדר בזהות שונה, והזהות הזאת כביכול יצאה משליטה ומרדה בבייס שלה , ההשערה שלי היא שבנדו הוא סקנדר של מקסימליאן , כמובן סקנדר אחד מתוך הרבה שיש למקס.
מה דעתכם על ההשערה הזאת ? הגיונית?
מה פתאום? זירו הוא הנכד של יורי, זה כתוב במפורש בספר. את התליון הוא קיבל מסבא שלו, יורי, שהתליון היה צרוב בחזהו.גם חשבתי לעצמי... איך טאולה שיתף פעולה עם זירו? תכלס הוא לא שיתף פעולה, אבל איך הוא נתן לו כל כך בקלות את הכדור? , יכול להיות שזירו קיבל את התליון מהדופליקטים? , אבל למה? הדרך שלו מאד מרושעת.. יכול להיות שהוא בכלל? קאלי??? לא יודעת... הרי אנחנו לא יודעים מה קורה למי שנוגע בפעם השלישית בכדור, וקאלי נעלם... הוא לא מת מוות רגיל הוא נעלם באוושה ... בתוך ענן.. אז מי יודע?
אני יודעת שהתליון משושה. וכך גם הצלקת, תיארו את זה לא כמו דם,יורי ליד קאלי.
עקרונית היה אמור להיות צלקת של תליון, אבל..
אגב, איך אמור להיראות התליון? מתואר בספר בכלל?!
צפה בקובץ המצורף 1944907
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים