מים אחרונים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
קטן מדי.
שמישהו יעשה אותו עם השכפול שלו, ואת קאזנס גודל איתם ביחד ומשתווה אליהם
קטן מדי.
אם זה פרפרזה על גוליבר בארץ הגמדים, אז גוליבר אמור להיות בדמות שימפנזה ענקית, כך לדעתי.
אחרי שיוצרים תמונה בNIGHTCAFE אפשר להנפיש אותה.איך יוצרים הנפשה?
אפשר שם של אתר?
אפשר בזיפ?
צפה בקובץ המצורף 1952523וואו כל היצירות כאן... אחת אחת! בול כמו שדמיינתי
קבל כמה משלי: [אני די חדשה כאן אז לא בטוח שזה הכי נכון ומדויק איך שאני כותבת... אבל אני אלמד]
חרב המורטם
צפה בקובץ המצורף 1952512
לאי [כפי שמתאורת מספר פעמים בספר רצה בשדה וכו']צפה בקובץ המצורף 1952515
חדר נשק בבועת האוצרים [חרבות מורטם]
צפה בקובץ המצורף 1952519
רופיו [2 התמונות] נכון שהוא נראה יותר כלב מאשר זאב טונדרה... הבינה לא הבינה
צפה בקובץ המצורף 1952520
צפה בקובץ המצורף 1952521
ואחרון חביב - איך לא הדואוסיינס נוחת ביריד!
צפה בקובץ המצורף 1952522
את שאר התמונות שלי תמצאו בעז"ה באשכול של דופליקטים 1... דני, זירו קייזר וכו'
וואו, תמונות מוצלחות ממש!!! עבדת עליהן ממש טוב!וואו כל היצירות כאן... אחת אחת! בול כמו שדמיינתי
קבל כמה משלי: [אני די חדשה כאן אז לא בטוח שזה הכי נכון ומדויק איך שאני כותבת... אבל אני אלמד]
חרב המורטם
צפה בקובץ המצורף 1952512
צפה בקובץ המצורף 1952519
צפה בקובץ המצורף 1952520
צפה בקובץ המצורף 1952521
צפה בקובץ המצורף 1952522
צפה בקובץ המצורף 1952523
וחוץמזה למה באמת לכבול אותו עזבו את כל הכללים של המסדר זה ממש סוף עצוב וגרוע לספר כזה יפהכי הוא בעצם אוצר קיבילס ואוצר קיבילס מקבל פריזיליוס
יש מצב להעביר לזיפ? נטפרי לא נותן!!
אם תוכלי להעביר לזיפ בשביל החסומים.וואו כל היצירות כאן... אחת אחת! בול כמו שדמיינתי
חרב המורטם
צפה בקובץ המצורף 1952512
צפה בקובץ המצורף 1952519
צפה בקובץ המצורף 1952520
צפה בקובץ המצורף 1952521
צפה בקובץ המצורף 1952522
צפה בקובץ המצורף 1952523
בשמחה!, שימו לב שהעלתי עוד תמונות באשכול של דופליקטים 2!יש מצב להעביר לזיפ? נטפרי לא נותן
בטח!נו, מה אתם אומרים, רוצים עוד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים