אבל הוא ניתק את הקשר ביניהם, וכששפטו את מיאנמה אמרו לה שאם היא תנתק את הקשר יפחיתו בעונש, והיא לא תקבל פרליזיסכי הוא בעצם אוצר קיבילס ואוצר קיבילס מקבל פריזיליוס
ככה?!מה יכול להיות (אני כותב מהזיכרון..) גבוה, רחב, שחור, עיניים סגולות, קירח....
סליחה שאני אומר, אבל ממה שהספקתי להבין בפיוצ'ר היד המלאכותית אמורה להיראות אמיתית לחלוטין, ולא ברזל. לא זוכר אם זה כתוב במפורש, אבל בכל אופן, פיוצ'ר....בס"ד
הנה התמונה המתוקנת של ישי ואבישי ה"תאומים"
למה לא בעצם?!
דווקא זה כן מוזכר במפורש, אבל אם הייתי עושה את זה רגיל לא הייתם מבחינים שיש לו יד תותבת.סליחה שאני אומר, אבל ממה שהספקתי להבין בפיוצ'ר היד המלאכותית אמורה להיראות אמיתית לחלוטין, ולא ברזל. לא זוכר אם זה כתוב במפורש, אבל בכל אופן, פיוצ'ר....
תמונה יפה מאוד חוץ מזה!!
בס"ד
אז ככה?למה לא בעצם?!
רק לא נראה לי כזה שמן אלא יותר שרירי עם כבר אבל האמת שזה כושי קלאסי
ובכל זאת...בס"ד
דווקא זה כן מוזכר במפורש, אבל אם הייתי עושה את זה רגיל לא הייתם מבחינים שיש לו יד תותבת.
אבל כתוב שדני חשב שזה ישי עד שהוא שם לב שיש לו יד תותבתסליחה שאני אומר, אבל ממה שהספקתי להבין בפיוצ'ר היד המלאכותית אמורה להיראות אמיתית לחלוטין, ולא ברזל. לא זוכר אם זה כתוב במפורש, אבל בכל אופן, פיוצ'ר....
תמונה יפה מאוד חוץ מזה!!
אבל כשזירו והנמברס תפסו אותו הם לא שמו לב שיש לו יד תותבת ובגלל זה הם חשבו שהוא הידפלקט יחד עם אביו, ובגלל זה הם בטעות תלשו לו את ה"יד"....אבל כתוב שדני חשב שזה ישי עד שהוא שם לב שיש לו יד תותבת
בס"דמסכים עם הכל, חוץ מזה שבפיוצ'ר אין ירח, מי אמר?
הגוליבר הרבה יותר קטן...
ככה?הגוליבר הרבה יותר קטן...
הוא קצת יותר גדול מדוב גריזלי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים