- הוסף לסימניות
חזק וברוך!
חלאס די כבר עם כל החפירות על תוי פנים שמיים הבינה כמעט לא מצליחה להבין על מה מדובר ושהיא מבינה אז יוצא דברים נוראייםשניהם לא, זה לא תוי פנים שמיים.
אני חושבת שהשמאלי. כי כתוב שיש לו אף ישר כשבנדו התחזה אליו כתוב שהאף הישר השתנה לאף של הסקנדרים של ריינג'...מה הכי קרוב לדֵני??
כן יש לי טעות בהודעהחלאס די כבר עם כל החפירות על תוי פנים שמיים הבינה כמעט לא מצליחה להבין על מה מדובר ושהיא מבינה אז יוצא דברים נוראיים
כנ"ל לגבי כיפות ופאות שגם לא נראה לי היו בתקופה הזו כ"כ, וגם לא מוזכרים בספר
וגם כל ]פעם זה יכול להרוס תמונה שלמה כי זה נראה שעשו לאיסתרק בייביליס
חלאס עם זה
תודה.
לא כותב בשום מקום שיש לו פאות ארוכות, מה כן, כתוב ש"פאותיו התבדרו ברוח (כאשר רכב על הרובוט-דואסיינס)"אני חושבת שהשמאלי. כי כתוב שיש לו אף ישר כשבנדו התחזה אליו כתוב שהאף הישר השתנה לאף של הסקנדרים של ריינג'...
גם מבחינת המבט והמראה החסון.
מה שכן, אם כבר דיברתם על תווי פנים שמיים וסממנים יהודיים...
כתוב בפירוש בספר הראשון אאל"ט שיש לו פאות ארוכות.
אגב, הכי קרוב לדני שראיתי בינתיים!
ארוכות התכוונתי לא קצוצות כמו בתמונה, פאות כאלה לא מתבדרות ברוח.לא כותב בשום מקום שיש לו פאות ארוכות, מה כן, כתוב ש"פאותיו התבדרו ברוח (כאשר רכב על הרובוט-דואסיינס)"
לרובם המוחלט מאוד, ואירוע טונגסקה הוא אירוע אמיתי שאנו יודעים מה היו השפעותיו (לא היו כאלה), אולי התכונת לאירוע של פיצוץ הכור האטומי ואני לא חושב שהיו לו השפעות על בנ"א (בכ"א לא מתואר כאלו בספר).כל היהודים שאתה מכיר יש להם תוי פנים שמיים?
(מלבד שלך תדע מה היה עוד ההשפעה של אירוע הטונגוסקה)
תנסה לבקש תווי פנים ישראלים, לא ניסיתי, אבל יתכן שאת זה היא כן תבין.חלאס די כבר עם כל החפירות על תוי פנים שמיים הבינה כמעט לא מצליחה להבין על מה מדובר ושהיא מבינה אז יוצא דברים נוראיים
אנחנו גם יודעים שלא נוצר שום כדור טונגו (או גוליברים), ואז מה?לרובם המוחלט מאוד, ואירוע טונגסקה הוא אירוע אמיתי שאנו יודעים מה היו השפעותיו (לא היו כאלה),
הספר לא חייב לתאר הכל.אולי התכונת לאירוע של פיצוץ הכור האטומי ואני לא חושב שהיו לו השפעות על בנ"א (בכ"א לא מתואר כאלו בספר).
וואלהזה הרעיון של האשכול. מי שלא מתאים לו, לא חייב להיכנס לאשכול
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים