- הוסף לסימניות
ובצדק.אני ראיתי את האשכול של ממלכה במבחן ויש שם 88 דפים! (לעומת דופליקטים שפה יש רק 23)![]()
ובצדק.אני ראיתי את האשכול של ממלכה במבחן ויש שם 88 דפים! (לעומת דופליקטים שפה יש רק 23)![]()
למה בצדק?ובצדק.
דופליקטים, כבודם במקומם מונח. סדרה יפה אבל בוא אל תשווה לממלכה במבחן. וחוץ מזה שהיא בחיתוליה עדיין.למה בצדק?
אני לא אתווכח על זהדופליקטים, כבודם במקומם מונח. סדרה יפה אבל בוא אל תשווה לממלכה במבחן. וחוץ מזה שהיא בחיתוליה עדיין.
מכיוון שלא כולם מסכימים איתי ואם ציף אני מציע שנערוך סקר: כל מי שמעדיף דופליקטים שיגיב 'תודה' וכל מי שמעדיף ממלכה במבחן יעלה 'פרצוף כועס'דופליקטים, כבודם במקומם מונח. סדרה יפה אבל בוא אל תשווה לממלכה במבחן. וחוץ מזה שהיא בחיתוליה עדיין.
זה לא ממש הוגן, משתי סיבות:מכיוון שלא כולם מסכימים איתי ואם ציף אני מציע שנערוך סקר: כל מי שמעדיף דופליקטים שיגיב 'תודה' וכל מי שמעדיף ממלכה במבחן יעלה 'פרצוף כועס'
א. הסקר נערך בדיון על דופליקטים כי אני מכור לדופליקטיםזה לא ממש הוגן, משתי סיבות:
אל"ף- הסקר נערך בדיון על דופליקטים,
ב"ית- ממלכה במבחן = פרצוף כועס = אסוציאציה שלילית.
@זאב טונדורה אני יריבה קשה...
וואו לכזאת נדיבות לא פיללתי.מסכים אפילו להתפשר שממלכה במבחן יהיה תודה
ואני מציע שכל מי שרוצה שגם האשכול הזה ינעל וימחק, שימשיך כך.אני מציע שנערוך סקר: כל מי שמעדיף דופליקטים שיגיב 'תודה' וכל מי שמעדיף ממלכה במבחן יעלה 'פרצוף כועס'
מעורר את השאלה דרך אגב איצי היקר אתה איצי הצייר של ILS
טווובב אני אהבתי למרות שרופיו נראה תינוק
למה? זה אסור?ואני מציע שכל מי שרוצה שגם האשכול הזה ינעל וימחק, שימשיך כך.
מה רע? גור זאביםטווובב אני אהבתי למרות שרופיו נראה תינוק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים