דני מחזיק את חרב המורטם-
רק שהעיניים יצאו מידי סגולות, ככה אני מדמיינת אותו צפה בקובץ המצורף 1942839
ולכן אני מצפה לקצת יותר פעילות באשכול,שמאז יום שני... דמם לפתע.ולכן??
כן.... ואתה גם מצפה לזה גם ב'ממלכה במבחן'.ולכן אני מצפה לקצת יותר פעילות באשכול,שמאז יום שני... דמם לפתע.
אי ויילצערי אין לי ניסיון ביצירת תמונות בבינה, וגם לא סבלנות, אני מוכר את תורי לכל המרבה באתגרים.
אני כאן על תקן מפקח התוכן של האשכול. דהיינו ההוא המרושע שמזהה כלטעות הכי קטנה ורק אורב לכם לפשלה הכי קטנה.
תהנה בנופש....אני בימים הקרובים לא יהיה מחובר לרשת מקווה שהאתגר ימשיך בלעדי![]()
נהנתי בנופש אבל לא נהנתי לחזור ולגלות אפס תמונות חדשותתהנה בנופש....
אכן כן, מרושע.. מילה מדויקת להפליא בסיגנונו המושחז של ברו יקירנו.אי ויי
משעמם
לא אהבתי את הודעותיך האחרונות (ואני מסתפק האם אהבתי בכלל)
הם גורמות לי לחוש דחייה , גם פה לצערי ולא רק בפורום של ממלכה במבחן ...
בבקשה תתמתן שלוימי
שלך ברו
ומה הכוונה שאתה על תקן מפקח אם יורשה לי לשאול ? ? ?
גם כן "מרושע" אוי אוי אוי![]()
בסיידר לא ניתן לייק כועסאכן כן, מרושע.. מילה מדויקת להפליא בסיגנונו המושחז של ברו יקירנו.
ולהבאה, זה שנכנסת לפרוג עצבני, לא אומר שעלינו לסבול מאי אלו ליקים בעלי פרצוף חמוץ ואדום.[וכן אני יודע שמה שעובר לך בראש כשאתה קורא את זה, זה לתת עוד לייק מהסוג הנזכר לעייל, לא נורא... תתאפק./ISPOILER]
ובצדק... קודם כל דופליקטים זה יחסית חדששסליחה שכול התגובות שלי היו רק להעיר פשוט אני עדיין חדש ביצירת תמונות בAI ולא נראה לי שתתלהבו מהיצירות שלי אני ראיתי את האשכול של ממלכה במבחן ויש שם 88 דפים! (לעומת דופליקטים שפה יש רק 23)![]()
שגיאת זכרון.מייקל.
זה משגע "מייק" - לפחות אותי.
מילא מקס, שכתוב בספר בקיצור - אבל מייק? צ'''ע.
עלילתית - לדעתי דופליקטים יותר טוב, גם ברמה - וגם בעוד כמה דברים, כמו העיצוב - ולדעתי - למרות שיהיו פה כמה שיסקלוני - גם בכתיבה.ובצדק... קודם כל דופליקטים זה יחסית חדשש
ואין להשוות בין ממלכה במבחן לדופליקטים... ממלכה במבחן זה כמה רמות מעל דרסטיתת גם בעלילה וגם בתוכן ובערכיות
בעיצוב ודאי, אבל באם יורשה לי אשאל, מה הרקע של כבודו בכתיבת עלילות?עלילתית - לדעתי דופליקטים יותר טוב, גם ברמה - וגם בעוד כמה דברים, כמו העיצוב - ולדעתי - למרות שיהיו פה כמה שיסקלוני - גם בכתיבה.
אבל בוודאי - ובזה גם כל אוהדי יונה ספיר יהיו איתי - ממלכה במבחן יהודי יותר. אין מה לעשות.
היה דיון שלם על זה והמסקנה הייתה שלא כדאי לדבר על זה כי יסגרו את הפרוםובצדק... קודם כל דופליקטים זה יחסית חדשש
ואין להשוות בין ממלכה במבחן לדופליקטים... ממלכה במבחן זה כמה רמות מעל דרסטיתת גם בעלילה וגם בתוכן ובערכיות
אין לי כ''כ רקע, אבל גם ילד בן עשר יגיד לך את זה. העלילה של מיה קינן פחות איכותית - כי זה קצת משעמם בשלב מסוים - כמובן בשלב מסוים. בדופליקטים הכל סוער, אין רגע בלי אקשן.בעיצוב ודאי, אבל באם יורשה לי אשאל, מה הרקע של כבודו בכתיבת עלילות?
כי כתיבה ועלילה טובה זה לא רק ענין של מה היה יותר כיף לך לקרוא.
אין לי כוח לפרט, תסתכל בביקורות בקהילת כתיבה על שני הספרים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים