GPT, ליאונדו, סורהנגמר לי הקרדיטים לאימג'ן 4 להיום.
אפה ניתן ליצור כמות ובאיכות?
אני באופן חד פעמי מסכיםובכן בצער רב וביגון קודר אני נאלצת לבשר לכם שאת דופליקטים אחד אין לנו בכלל בבית ובכללי קראתי אותו רק פעמיים כך שהוא לא רלוונטי לעניננו ושדופליקטים 2 נעלם בתהום הנשיה (כנראה הלוו אותו למישהוא בלא ידיעתי)אי לכך ובהתאם לזאת אני מתכבדת להעביר את תורי לכל המרבה במלל (קרי: @זאב טונדורה ) או שהוא יחזיר לי כגמולי הטוב ויתן לי עוד מעט זמן או מעט פחות לחץ כדי לנסות ולהזכר באיזו סצנה שכוחה ולא מוכרת תודיע לי את תשובתך זאביקו
באיזה חלק של דופליקטים הסצינה מתוארת?שמשהו ייצרו את הסצנה של האוצר מים לשעבר לא זוכר את שמו] כשהוא מחולל את הצונאמי.
אבל זה אתגר אז תמיד אנ משתדל להוסיף פרטים לא קשורים שיטשטשו את התשובה בכל מקרה עניית נכוןמי שלקח את הקולר של רופיו.
לחלוטין לא משמע שהיה זה פורץ סתמי, אלא מישהו שבא לקחת בדווקא את הקולר ולקח רק אותו.
3, ריינג' (עמ' 39, פרק 2), אבנר (עמ' 432, פרק 35), מיאנמה (עמ' 724, פרק 59)כמה פעמים מוזכרת הסיטואציה הזאת בספר?
צפה בקובץ המצורף 2042727
1.באשליה של אבנר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים