כלומר מה הכוונה שאם יוצרים תמונה לעלות לכאן?זה הזמן לפתוח גלרית תמונות מהתמונות כאן של הדופליקטים
התליון לא מדוייק אבל בהחלט שאני עברתי [ועברתי לדעתי על כל התמונות] זה היחידה כמעט שהצטייר כזירוהסרטון של זירו על בסיס תמונה זו,
למי מגיע קרדיט עליה? מי היוצר?
תמונה יפיפייה ומדוייקת.
צפה בקובץ המצורף 2188868
כתוב שיצא לקראת פסח הזהמתי 3 יוצא?
הקרדיט מגיע ל- @מון בלאן האלוף... ועוד שזה יצירה ממש ישנה עוד לפני התקדמות גימיני והמודלים האחרים.הסרטון של זירו על בסיס תמונה זו,
למי מגיע קרדיט עליה? מי היוצר?
תמונה יפיפייה ומדוייקת.
צפה בקובץ המצורף 2188868
מאיפה לך שזה ד''ר קאלי ב- 100%?אוקי סליחה הנה בזיפ סתם זה התמונה של התליון המקורי ומצורףד"ר קאלי המקורי ב100אחוז לפני ההתגלות
ווואאאו הקומיקסים נדירים.אני לא יודע אם זה הפרת זכויות יוצרים צריך לשאול את יונה ספיר אבל אני יצרתי בלי להשקיע סתם בשביל הרעיון כמה קטעי קומיקס [עם הדמות של קצפה בקובץ המצורף 2186464אלי ועוד מדוייק מהספר][זה לא הכל]
לא השקעתי יותר מדי אבל ניתן לשפץ אשמח לתגובה
אגב...כדור הטונגו (זה היה אמור להיות בתוך המכרה...)![]()
.זירו המושלם אחרי הרבה ניסיונות...!!!
השער, המבט, הגיל, התליון , הכדור
![]()
כנסו לפה ותראו חלק מהניסיונות...
זה ננו בננה פרוווואאאו הקומיקסים נדירים.
ואגב... עכשיו אחזתי שזה התשובה לשאלתי הקודמת.
מדהים.
איפה יצרת?
וואו! איזה עבודה טובה, נראה טבעי לגמרי! אולי הייתי מבקשת ממנו גם להוסיף לכדור גם הילה סגולה, כמו בספר.... אבל מושלם!אוקי...
לאחר מלא עבודה... הגיע התוצאה ה- (כמעט) מושלמת.
זירו!!
אז מה עשיתי?
לקחתי את שתי התמונות של @מון בלאן , של הכדור ושל זירו. וגם את התמונה ש- @א שרון העלתה מהספר של התליון.
הלכתי לג'ימיני היקר, ופשוט ביקשתי ממנו לשנות את הכדור ואת התליון, ולהחשיך את הרקע כדי שיראה יותר יפה.
זה עבד יפה מאד, אבל הבעיה שפתאום נזכרתי, בתמונה המקורית חסר לו זרת למי שלא שם לב. (מישהו כבר העיר את זה כאן באשכול.)
אז ביקשתי מג׳ימיני , אבל זה לא עבד הוא פשוט לא הוסיף. מלא נסיונות ולא עבד.
הלכתי ל-gpt והוא הוסיף אותה רק עם משהו מוזר.
עוד בעיה... שג׳ימיני החליט לשנות לי את הגודל של התמונה.
ואז ניסיתי נסיון אחרות בgpt u ו....
קבלו אותווווווווווווווווווווווו!!!
צפה בקובץ המצורף 2193020
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים