- הוסף לסימניות
זה לא הסוף, אני עובד על עוד שיפורים.וואו! איזה עבודה טובה, נראה טבעי לגמרי! אולי הייתי מבקשת ממנו גם להוסיף לכדור גם הילה סגולה, כמו בספר.... אבל מושלם!
ואגב יצא עכשיו ננו בננה 2 שאומרים שהוא טוב מאד בעריכת תמונות.
זה לא הסוף, אני עובד על עוד שיפורים.וואו! איזה עבודה טובה, נראה טבעי לגמרי! אולי הייתי מבקשת ממנו גם להוסיף לכדור גם הילה סגולה, כמו בספר.... אבל מושלם!
כן הוא מטורף ניסתי גםדי מהירזה לא הסוף, אני עובד על עוד שיפורים.
ואגב יצא עכשיו ננו בננה 2 שאומרים שהוא טוב מאד בעריכת תמונות.
מזתומרת?
1 זה האחוזה המובדדת של סיים . 3 ממש לא הצלחתי להבין .כן הוא מטורף ניסתי גםדי מהיר
אני אשמח שמיהו יאשר לי סופית שהכריכה של דופליקטים 1 זה באמת הבית היתומים והכריכה של 2 זה הטירה של זירו הכריכה של 3 זה זה בבועת האוצרים או הקרצר או בנין המועצה
מה הקטע?טוב אני מעלה עוד פעם אתגר דופליקטי כדי למקד אתצ השיחה בנושאים שמותאמים לפרום אני מקווה שהאתגר ימשיך ולא יתפוגג כענן סגלגל סמיך
צפה בקובץ המצורף 2056821הורד סרטון זה למחשב![]()
קל מדי דני יורה ביונים באוטקרטצפה בקובץ המצורף 2041891
צפה בקובץ המצורף 2041903
לא הצלחתי ליצור ציצית בלי לקבל חסיד.
אוקיי על בסיס תמונתו המדהימה של @סער בן רום
ערכתי סרטון מדהים
ניסיתי להעלות תמונות והיה צריך גם טקסט, אז עשיתי שלוש נקודות שלחתי, ואז גיליתי שהתמונות לא עלו!
כל שנה... רק בין הראשון לשני היה לה איחור.מזל טוב בפסח יוצא השלישי יורשים זמנים אבודים סוף סוף
כל שנה וחצי
לא צריך להעלות כיתוב בתגובה עם תמונה, כנראה שזה כתב לך 'נא להזין תגובה חוקית' בגלל שהתמונה לא נטענה טוב בגלל בעיות שיש כרגע באתר בהעלאת תמונות...ניסיתי להעלות תמונות והיה צריך גם טקסט, אז עשיתי שלוש נקודות שלחתי, ואז גיליתי שהתמונות לא עלו!
כנראהלא צריך להעלות כיתוב בתגובה עם תמונה, כנראה שזה כתב לך 'נא להזין תגובה חוקית' בגלל שהתמונה לא נטענה טוב בגלל בעיות שיש כרגע באתר בהעלאת תמונות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים