וגם אם תצליח הסיכוי שיצא משהו שיראה כמו שצריך נמוך מאוד מהסיבה הפשוטה יונה ספיר מתארת אוץתו שיש לו "פאות בחוץ" ותמיד הוא יראה חסידישעות אני מנסה להסביר לו איך דני נראה, לא קולט!! (בכל אופן רובוט...)צפה בקובץ המצורף 2202550
דיי חרשו את הנושא מקצה לקצהלא להאמין שזה ניקרא ספר של 'חרדים'
חח מענין אולי תגיד איפהדיי חרשו את הנושא מקצה לקצה
בכל הפורמים שכבר המערכת של פרוג נעלה בגלל הנושא הזהחח מענין אולי תגיד איפה
וגם אם תצליח הסיכוי שיצא משהו שיראה כמו שצריך נמוך מאוד מהסיבה הפשוטה יונה ספיר מתארת אוץתו שיש לו "פאות בחוץ" ותמיד הוא יראה חסידי
ולא יודע למה אבל דני לא מצטייר לי בשום צומת כחסידי
דני? יצא יפה ומדויק, לדעתי.
שימו ❤ שלדופליקטים רגילים יש ממש קצת 'זהרורים סגולים' בעיניים, וכתוב במפורש ש'רק מי שיודע מה הוא מחפש ימצא אותם'.צפה בקובץ המצורף 2198200פרופמט של GPT לג'מיני
זה עוד לפני מציאת כדור הטונגו[עם את/ה מדבר על מה שאני יצרתי]וואו התמונה של ד' קאלי ממש כמו שדמיינתי! מוצלח מאד התמונה מאד מביעה אבל אולי צריך לראות את העיינים הסגולות שלו, מאחורי המשקפיים הכהות.
נראה לי 3 מהתמונה הראשונה והרחוב הגשום מהתמונה האחרונה הכי דומה, אבל מבחינת התווי פנים לא מבחינת הצבעים והפאות וכוליאני מתחנן אם אפשר ביקורת אני מנסה לבנות פרופיל מדוייק לדני אני מצאתי משהו שנראה לי מתחיל להיות דומה יצרתי המון וריציאות שונות אשמח שתכונו אותי מי הכי דומה לדני [מי הכי נראה לכם בעין שמייצג את דני]
אני מצרף גם את מי שלי הכי נראה אשמח לתגובות
אני חושב שמספר 2 שבתמונה הראשונה הכי דני
אני מדגיש לעזוב כרגע את העיניים זה אפשר לטפל אחרי שיש דמות
צפה בקובץ המצורף 2203204
צפה בקובץ המצורף 2203219
צפה בקובץ המצורף 2203206
אתם יכולים להגיד אם ככה דמינתם אותו או אם לשנות משהו, תודה!צפה בקובץ המצורף 2203040
ניסיתי אחרי הרבה נסיונות מהממים שראיתי כאן והופתעתי!! דווקא לא יצא חסידיאו גויי או משהו בסגנון... הכי טוב שיצא לי עד עכשיו- לגמרי כמו שדמינתי. @אש''ל זה על בסיס התמונה שלך, אז אם יש בעיה עם זה אני אמחק את זה, סליחה..
אני לא מדמיין אותו כך מהסיבה הפשוטה לדני אין שיער בלונדיני וודאי מלא כאלה פאות ארוכתאתם יכולים להגיד אם ככה דמינתם אותו או אם לשנות משהו, תודה!
למה?! ככה בדיוק הוא מתואר בסיפור שער בהיר ופאות ארוכות מתנופפותאני לא מדמיין אותו כך מהסיבה הפשוטה לדני אין שיער בלונדיני וודאי מלא כאלה פאות ארוכת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים