וואו!! איה יפה!, עם איזה כלי זה?אופסס זה בטעות תמונה אחרת הנה דני על דואוסיינס:
הכל מאוד יפה, שוב אבל לא כמו התיאור של דני בספר, יש לו פיאות ארוכות בלונדיניות\ שטני, ציציות וכולי, בקיצור מראה יותר יהודי, אבל מבחינת התווי פנים זה ממש יפהדני: (רואים את האבקה הסגולה בעיניים?)צפה בקובץ המצורף 2206167צפה בקובץ המצורף 2206168צפה בקובץ המצורף 2206172
סוף סוף משהו טובאופסס זה בטעות תמונה אחרת הנה דני על דואוסיינס:
מכל מקום זה סותר.כן דני אמר לאחותו פיוצר שלישית... את אינדיבידואל משאירים לסוף לקינוח, כנראה באמת היא התחרטה והיא גם אמרה שהיא עשתה כמה שינויים בסדר העלילה כי זה לא הסתדר. סיפור חייה של הלן למשל היה צריך להיות בחלק 4 ובסוף חלקו בחלק 3. אולי היא תסביר את השינוי בספר
גמיני, (לקח לי שעות הנטפרי לא הסכים לדבר על כלום)וואו!! איה יפה!, עם איזה כלי זה?
למה זכור לי שדני היה אם שיער חום? (בכל מקרה ככה אני דמינתי אותו)הכל מאוד יפה, שוב אבל לא כמו התיאור של דני בספר, יש לו פיאות ארוכות בלונדיניות\ שטני, ציציות וכולי, בקיצור מראה יותר יהודי, אבל מבחינת התווי פנים זה ממש יפה
לא חושב שיש עוד תיאור בספר:
בראשו, עיניים עם אבקה סגולה שהמתבונן יוכל להבחין בה אך אינה בולטת כל כך. יש לו שפם מגולח ממש, והוא חובש קסקט לראשו. שיער בצבעים בלודיני - חום בהיר.
בגופו, גובה ממוצע, חסון, מכנסיים אלגנטיות וחולצה לבנה. ציציות מתבדרות מקצה חולצתו, ונעליו קלאסיות.
*עםלמה זכור לי שדני היה אם שיער חום? (בכל מקרה ככה אני דמינתי אותו)
זה בדיוק לפי ההוראות שלך- העתק הדבק רק הוספתי רקע כפריאשמח למי שיוכל ליצור לפי ההוראה הזו
יש מצב לזיפ?זה בדיוק לפי ההוראות שלך- העתק הדבק רק הוספתי רקע כפרי
הבסיס טוב, אך צריך שיפורים (מה זה הניצוץ על הלחי במקום בעין??) הבעיה שנגמר לי כרגע האופציות לבקש עוד...
צפה בקובץ המצורף 2206373
חכה, קודם נשפר אותו...יש מצב לזיפ?
מאיפה הוא יודע?דווקא שאלתי את GPT שטוען שיש לו חום כהה![]()
ואם אתה רוצה, אוכל להביא לך את ההוראה לצ'אט. הוא מדויק מאוד מאוד.מאיפה הוא יודע?
דווקא הגדרתי אני בוט שקוראים לו דני הארט. אבל אולי גם אתה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים