יש מצב לקישור לצ'אט הזה?מאיפה הוא יודע?
דווקא הגדרתי אני בוט שקוראים לו דני הארט. אבל אולי גם אתה.
כתוב שהצבע שלו טורקיז, אז כנראה שיש שינוי צבע.אם אני לא טועה לא כתוב על שינוי צבע, אם אני כן טועה תכתבו![]()
זה תלוי את מי יוצרים, לגבי דני אתה צודק, אבל מי שרוצה ליצור תמונות של טהולא או מישהו יותר בכיר, אז עליהם כתוב שהעינים שלהם היו סגולים ממש.וגם לא אמורים לראות בכלל את הניצוץ הסגול בעין הדופליקטים [כתוב בפירוש שרק מי שיודע מה הוא מחפש ימצא אותם.]
אבל מי שיחפש ימצא כלומר כן צריך שיהיה משהו [צירפתי בעבר משהו דומה]צפה בקובץ המצורף 2206689
זה אלבטרוס נודד.
דואוסיינס הוא מוטציה גנטית של זה, שניפחה אותו לגודל עצום והוסיפה לו עוד ראש וצוורים ארוכים יותר.
בצ'אט אפשר לכתוב 'דואוסיינס' - מוטציה של דואוסיינס עם שי ראשים בגובה כ15 מטר עם צווארים ארוכים.
אם אני לא טועה לא כתוב על שינוי צבע, אם אני כן טועה תכתבו
וגם לא אמורים לראות בכלל את הניצוץ הסגול בעין הדופליקטים [כתוב בפירוש שרק מי שיודע מה הוא מחפש ימצא אותם.]
נכון מאוד, רק שאם כותבים לצ'ט 'ניצוץ סגול בעין' הוא עושה עיניים סגולות זוהרות.אבל מי שיחפש ימצא כלומר כן צריך שיהיה משהו [
התכוונתי לדני ולרוב הדופליקטים.זה תלוי את מי יוצרים, לגבי דני אתה צודק, אבל מי שרוצה ליצור תמונות של טהולא או מישהו יותר בכיר, אז עליהם כתוב שהעינים שלהם היו סגולים ממש.
כל הגוף??? כי גם בתמונות בכריכות עצמם הוא נראה רגיל, אפור-כסוף!דואוסיינס
כתוב 300 פעמים שהצבע הוא ירוק כחול משהו כזה
אםאתה הולך לפי התמונותנכון מאוד, רק שאם כותבים לצ'ט 'ניצוץ סגול בעין' הוא עושה עיניים סגולות זוהרות.
התכוונתי לדני ולרוב הדופליקטים.
כל הגוף??? כי גם בתמונות בכריכות עצמם הוא נראה רגיל, אפור-כסוף!
אני בא להגיד שהיא לא השקיעה בפן הזה גם הדמויות שם אם תסתכל מקרוב כל פעם זה דני אחרלא זכור לי. אבל זה מתקבל על הדעת, דבר ראשון כי זו תאורה שונה בשני הכריכות, בזה חשוך ובזה מואר מאוד.
אבל חוץ מזה כי זה אמור להיות מסתורי-מיסטי כזה, ולכן הגיוני קצת שינוי, משחור לאפור וכו'...
אבל מטורקיז לאפור-שחור-לבן לא משנה מה זה כבר מוזר מאוד.
אבל זה המציאות מה נעשהיש הבדל גדול בין לא להשקיע או לא לדייק בפנים של דני [שנראים באולי 6 מילימיטר על הכריכה] לבין לכתוב טורקיז ולצייר אפור בחלק המרכזי ביותר של הכריכה! במיוחד שלי. ס. אין שום סיבה לעשות את זה, במיוחד שטורקיז באמת היה יותר מתאים. זה לא קשור לחוסר השקעה.
ובכלל, קשה מאוד להניח שבכריכה מאוד מושקעת כמו של דופליקטים, עם כל העיצובים וכו' את החלק הכי חשוב ואמיתי של הכריכה היא 'לא השקיעה'.
בכל דף שני בספראבל איפה בכלל כתוב בספר שדואוסיינס הוא טורקיז???
אם משהו, היה זכור לי שהנקבות אולי עם כתום. טורקיז לא זכור לי בכלל
הדואובסיינס בצבעי כחול-ירוק ובזכר גם כתוםאם אני לא טועה לא כתוב על שינוי צבע, אם אני כן טועה תכתבו![]()
שימו לב לדני למרות שאמור להיות לו בשני התמונות אותם בגדים כי הוא בשנת ההתגלות בשני המקרים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים