דבר ראשון לגבי 1מהיכן הבאתאת זהעם אתה מתכוון לאחוזהשבו הם שההו אז בפסרבפרק שבו הם הו]פיעו יש תמונה אחרתבחלק אחד הכריכה זה האחוזה בסיים, שאכן באיזשהוא מקום בספר דני הגיע אליה עם קינג.
2 זה לכאורה בניין המועצה העליונה עולה באש.
3 זה בכלל לא הכריכה האמיתית, גם בכרך 2 לפני שהוא הודפס אבל כבר היה באתר היה כאילו-כריכה שונה [ומכוערת] . קל מאוד לזהות כאן שזה מאוד לא מקצועי ביחס לשאר הסדרה. את הכריכה האמיתית יראו כשזה יצא.
לא כל כך הבנתי מה כתבת, אבל הבית היחיד בגודל היחיד שדני הגיע אליו על דואוסיינס זה האחוזה שהוא וקבוצתו שהו בה בסיים. בית היתומים הרבה פחות מפואר.דבר ראשון לגבי 1מהיכן הבאתאת זהעם אתה מתכוון לאחוזהשבו הם שההו אז בפסרבפרק שבו הם הו]פיעו יש תמונה אחרת
זה יכל להיות נכון אילולי האש שלוחכת להנאתה את שולי הבניין.לגבי הספר השני בכריכה זההטירה של זירו איך שדני בורח מהטירה
נכון, כי זו התמונה שי. ס. שמה בינתיים לספר הזה. וכמו שאמרתי זה היה גם בכרך 2 עד שזה הופיע בחנויות ממש.3 זה באתר הברשמי של יונה ספיר ואור החיים
דווקא לא נראה לי, הרי הריקורדום של ריינג' שינה רק את מי שזירו מעולם לא ראה.ומה לגבי מה שכתבתי ככה הסקנדר בבועת האוצרים נראו
יער שלו בהיר ולא שחורלא חושב שיש עוד תיאור בספר:
בראשו, עיניים עם אבקה סגולה שהמתבונן יוכל להבחין בה אך אינה בולטת כל כך. יש לו שפם מגולח ממש, והוא חובש קסקט לראשו. שיער בצבעים חום כהה - שחור.
בגופו, גובה ממוצע, חסון, מכנסיים אלגנטיות וחולצה לבנה. ציציות מתבדרות מקצה חולצתו, ונעליו קלאסיות.
2 הכריכות הן בחושך. וכן, כתוב בפירוש שהוא כחול כתום ירוקיש הבדל גדול בין לא להשקיע או לא לדייק בפנים של דני [שנראים באולי 6 מילימיטר על הכריכה] לבין לכתוב טורקיז ולצייר אפור בחלק המרכזי ביותר של הכריכה! במיוחד שלי. ס. אין שום סיבה לעשות את זה, במיוחד שטורקיז באמת היה יותר מתאים. זה לא קשור לחוסר השקעה.
ובכלל, קשה מאוד להניח שבכריכה מאוד מושקעת כמו של דופליקטים, עם כל העיצובים וכו' את החלק הכי חשוב ואמיתי של הכריכה היא 'לא השקיעה'.
רק שימו לב שהמקור שלו לא כמו של נשר אלא כמו של ברווז כזה רק יותר ארוך, אבל כל השאר מושלם!!אחרי המון ניסיונות כושלים הצלחתי סוף סוף ליצור אחד כמו שתיארתם
צפה בקובץ המצורף 2207158
תגידו לי מה חסר בזה כי לדעתי זה לא מושלם
זה יפהצפה בקובץ המצורף 2207419
מישהו יכול להגיד מה צריך לשנות, ככה דמיינתם את זה? תודה!
זה כתוב מפורש בספר שהוא עמד עם הכדור הטונגו עם פרצוף כמו של כולם תבדוק בסוף הספרדווקא לא נראה לי, הרי הריקורדום של ריינג' שינה רק את מי שזירו מעולם לא ראה.
מבחינת הצבעים, הראשון,יש כאן עוד תמונות, תגידו מה הכי מתקרב (תסלחו לי על המקור)צפה בקובץ המצורף 2207545צפה בקובץ המצורף 2207546צפה בקובץ המצורף 2207547
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים