אה סליחה..... ?גם אם הוא יהודי, זה יכול להיות הפגישה בין זיר למקס או לבנדו אוו לכל דופליקט אחר שהו הרג
לא?
ללאי יש שיער שחורטוב, אין לי פה ספר מולי (הלווינו את זה לחברים...) אבל אני יכולה להגיד מה שאני זוכרת בעל פה, אוקיי?
לאי - עיניים חומות וגדולות עם זהרורים סגולים כמעט בלתי מורגשים ריסים ארוכים ועגולים, שיער חום מטולטל ואם את/ה יוצר אותה כשהיא בספר 2 אז היא אמורה להיראות גם חולה וחיוורת נוראות
זירו - יש תמונה שלו על הכריחה של הספר.
נתן - נמוך ועדין כזה, בתחילת הספר הם מצאו אותו יושב ושמוע מוזיקה באוזניות (אין נראה לי המון תיאור שלו...)
מייקל - חסון, גבוה גם נראה לי שהיה כתוב שדני דומה לו אז אם כן הוא אמור להיות בהיר...
בנדו - כהה עור, שיער שחור, עיניים חומות.
קייזר - שיער ארוך, בצבע ירוק! (כתוב במפורש!) מראה מרשים מאוד והוא נראה מכובד ויפה תואר
אה סליחה..... ?
מי אתה חושב שזה?
זאת אומרת זה נראה לך איכשהו זירו
כי אם כן פישלתי בענק......![]()
איזה דיוק פשי!!!ללאי יש שיער שחור
לקייזר יש שיער ערמוני ארוך ("ניער קייזר את ראשו מעט, ודני הביט, מוקסם, בשפעת השיער הערמוני הארוך שלו" 375, התגלות)
השיער הירוק זה של מיארו אוצר הזמן ("מיארו הסמיק והצבע האדום שעל פניו הפך כעת לניגוד משעשע לשערו הירוק" 459, התגלות)
רק דני, דיואו הסנוב לא מסתכל...
אולי זה בגלל שהוא פרדייסי ואין לו בעיה עם הקור כי זה חלק מהטבע?דני בלי מעיל בנוף המושלג הזה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים