גם אני חשבתי כך רק שברביעי הכדור יצא מידי קטן לדעתישני או רביעי לדעתי
אגב מי אמר שהוא לבש כזה בגד
אולי הוא לבש ביגוד
ואולי לאאגב מי אמר שהוא לבש כזה בגד
אולי הוא לבש ביגוד עסקי יותר
אתה שאול עלי?באיזה כלי זה?![]()
רק באחד רואים אבל את ה2 האחרים יצרתי גם בננו בננה [גוגל] רק בFOLW שזה בלי סימני מיםזה גמיני רואים את הסמל של גמיני למטה
עכשיו הסתכלתי וראיתי שלא רואים את התמונה.אוקי...
לאחר מלא עבודה... הגיע התוצאה ה- (כמעט) מושלמת.
זירו!!
אז מה עשיתי?
לקחתי את שתי התמונות של @מון בלאן , של הכדור ושל זירו. וגם את התמונה ש- @א שרון העלתה מהספר של התליון.
הלכתי לג'ימיני היקר, ופשוט ביקשתי ממנו לשנות את הכדור ואת התליון, ולהחשיך את הרקע כדי שיראה יותר יפה.
זה עבד יפה מאד, אבל הבעיה שפתאום נזכרתי, בתמונה המקורית חסר לו זרת למי שלא שם לב. (מישהו כבר העיר את זה כאן באשכול.)
אז ביקשתי מג׳ימיני , אבל זה לא עבד הוא פשוט לא הוסיף. מלא נסיונות ולא עבד.
הלכתי ל-gpt והוא הוסיף אותה רק עם משהו מוזר.
עוד בעיה... שג׳ימיני החליט לשנות לי את הגודל של התמונה.
ואז ניסיתי נסיון אחרות בgpt u ו....
קבלו אותווווווווווווווווווווווו!!!
צפה בקובץ המצורף 2193020
www.prog.co.il
הראשון והשני בול!זה זירו שעבר שיפוצים אשמח לתגובות
ניסתי להיצמד לספר
דבר ראשון התליון נחושת
העיניים בצבע כחול אפור
הכדור הוא כמו שמופיע בחלק האחורי של הספר השני
צירפתי 2 אופציות אחד בדיוק איך שבכריכה והשני עם ההילה הסגולה
האף ניסתי לעשות אותו יותר נשרי [פחות הלך]
אני מצרף גם את האף הנשרי [ממש אבל ממש לא התלהבתי ]
צפה בקובץ המצורף 2212615
צפה בקובץ המצורף 2212617צפה בקובץ המצורף 2212619
תודההראשון והשני בול!
יפה מאוד רק סליחה שאני יקהזה נסיון שלי ליצור את זירו...
שמתי לב רק שלא היה לי כ"כ זמן לזה אתמוליפה מאוד רק סליחה שאני יקה
התליון בצבע נחושות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים