שיתוף חופשי סצנות ודמויות מסדרת הספרים של ק. כצן "קודיאל" ב-AI

יצירות לשימוש חופשי
  • הוסף לסימניות
בס"ד

כאן נעלה תמונות בבינה מלאכותית על סדרת הספרים האהובה של ק. כצן "קודיאל"...

והנה תמונה ראשונה, לדוגמא:

עמנואל מספר לקודי ורוזי את הסיפור של הממלכה בזמן שדוד אביטוס יורד מהספינה:

A_photograph_captures_a_Jewish_father_with_his_two.png

• הוסף לסימניות
בס"ד

אולם האימונים במרתף הארמון היה אפלולי, מואר באורם המהבהב של לפידים שהוצבו על הקירות. הקירות היו עשויים מאבן גסה, והאוויר היה קריר ולח. להפתעתם של החברים, אליאל לא היה באולם. אך היו בו אנשים רבים אחרים.

1759147458190.png

• הוסף לסימניות
מדהים! גם אני ציירתי את המרתף, מהספר "סוד הנצחון". סצנת הבריחה מהארמון. קודיאל ואיתי.
ChatGPT Image 28 сент. 2025 г., 01_26_34.png

• הוסף לסימניות
בס"ד

קודיאל ממש לא נראה ככה;)

את/ה יכול/ה פשוט לתת לבינה מלאכותית תמונה אמיתית של קודיאל, ולהסביר לבינה מה את רוצה...

• הוסף לסימניות
בס"ד

קודיאל ממש לא נראה ככה;)

את/ה יכול/ה פשוט לתת לבינה מלאכותית תמונה אמיתית של קודיאל, ולהסביר לבינה מה את רוצה...
צודק/ת... בעיקר ניסיתי לתאר את הנסיעה הפראית בעגלה במערה התת קרקעית. אבל לא ממש יצא לי :)

• הוסף לסימניות
בס"ד

כאן נעלה תמונות בבינה מלאכותית על סדרת הספרים האהובה של ק. כצן "קודיאל"...

והנה תמונה ראשונה, לדוגמא:

עמנואל מספר לקודי ורוזי את הסיפור של הממלכה בזמן שדוד אביטוס יורד מהספינה:

צפה בקובץ המצורף 2070248
לפי הזכור לי דוד אביטוס לבש בגדים פשוטים

• הוסף לסימניות
תראו מה עשיתי ומקווה שזה בסדר, מבחינת הזכויות יוצרים, אבל זה רק לשעשוע...
פשוט צילמתי תמונה מהספר הראשון שהייתה בשחור לבן והעברתי אותה לבינה ביקשתי שתצבע לי אותה באותו הסגנון. מה אתם אומרים, מטורף, לא?

קפיצה לעבר הטירה.png

• הוסף לסימניות
תראו מה עשיתי ומקווה שזה בסדר, מבחינת הזכויות יוצרים, אבל זה רק לשעשוע...
פשוט צילמתי תמונה מהספר הראשון שהייתה בשחור לבן והעברתי אותה לבינה ביקשתי שתצבע לי אותה באותו הסגנון. מה אתם אומרים, מטורף, לא?

צפה בקובץ המצורף 2116554
הצבעים מאד יפים. אבל קודיאל כבר לא הוא...:)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה