סקייפ - דרישות מערכת

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשוחח דרך סקייפ. חשוב לי שהשיחה תתבצע בצורה ברורה הן מבחינת השמע והן מבחינת המראה. איזה חומרה אני צריכה בשביל זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
כדאי שתנסי עם המחשב שלך לשוחח אם מישהו ואז תראי מה נתקע. אצלי ממחשב נייד רגיל, לרוב השמע והחזותי תקין.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה שיראו אותך, ואין מצלמה מובנית במחשב אז...אני מאמין שכן, לא??!!

• הוסף לסימניות
כדאי שתנסי עם המחשב שלך לשוחח אם מישהו ואז תראי מה נתקע. אצלי ממחשב נייד רגיל, לרוב השמע והחזותי תקין.
זאת לא כל כך אופציה, כי כרגע אין לי מחשב. אני אמורה לקנות ציוד למטרה זו, ואני צריכה לדעת מהן הדרישות.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה שיראו אותך, ואין מצלמה מובנית במחשב אז...אני מאמין שכן, לא??!!
אני שואלת אם מעבר למצלמה המובנית במחשב נייד יש צורך לקנות מצלמה נוספת שתאפשר לי איכות שידור.

• הוסף לסימניות
אני שואלת אם מעבר למצלמה המובנית במחשב נייד יש צורך לקנות מצלמה נוספת שתאפשר לי איכות שידור.

אני מדברת דרך המצלמה המובנת במחשב וזה מספק אותי מבחינת חדות, אבל כמובן שיש מצלמות שיכולות לתת תוצאות ברורות יותר. השאלה כמה זה חשוב לך.

• הוסף לסימניות
ומה המפרט של המחשב שלך?
וחשובה לי החדות והבהירות.

• הוסף לסימניות
בעיקרון איכות המצלמה מאוד מאוד משנה, אך דא עקא, איכות החיבור הרבה יותר חשובה.
אם יש לך מהירות UPLOAD של 750KBPS (כמו שיש לכל מנויי DSL שהם לא VDSL) או שאת בחיבור אלחוטי באיכות לא טובה וכדו , לא תעזור שום מצלמה

אם יש לך וינדוס 10 אפשר בקלות לבדוק איכות המצלמה עי אפלקצית המצלמה המובנית בוינ10. תסריטי שם סרט קצר ותראי איך זה יצא גם מבחינת האודיו.

במחשבים זולים מאוד אין מה לצפות הרבה , ואז הפיתרון הוא חיבור מצלמה חיצונית. כמו זאת למשל Logitech B525

• הוסף לסימניות
@bris תודה, מעריכה את ההשקעה. אם אני הולכת לקנות נייד שישמש בעיקר למטרה זו, ואיכות התצוגה בצד שלי חשובה מאד - על מה היית ממליץ? וכן, מה המהירות של ה upload שתתן לי תוצאה טובה, כשכמובן בנקודה הזו אני אמורה לקחת בחשבון שהעברת הנתונים ממני למחשב הקצה תהיה סבירה. חשוב לי גם שהמסך יהיה גדול.

• הוסף לסימניות
ואם אפשר, המלצה על חנות בירושלים או גוף פרטי שמוכר משומשים במצב טוב. אני לא רוצה לקנות ביד 2 כי אני לא מספיק מתמצאת, כשמצד שני אני מחפשת טכנאי שאפשר לסמוך על ההמלצה שלו. מעבר לסקייפ אני לא זקוקה למחשב כבד, מקסימום אופיס ותכנות.

סתם כך המלצה על טכנאי טוב בירושלים במחירים סבירים תעזור לי.

• הוסף לסימניות
ואם אפשר, המלצה על חנות בירושלים או גוף פרטי שמוכר משומשים במצב טוב. אני לא רוצה לקנות ביד 2 כי אני לא מספיק מתמצאת, כשמצד שני אני מחפשת טכנאי שאפשר לסמוך על ההמלצה שלו. מעבר לסקייפ אני לא זקוקה למחשב כבד, מקסימום אופיס ותכנות.

סתם כך המלצה על טכנאי טוב בירושלים במחירים סבירים תעזור לי.

ניתן לפנות אלי למייך בחתימה
אני טכנאי מירושלים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בסוף הלכתי על שולחני עם מסך גדול ואינטרנט קווי מהיר. ועכשיו אני צריכה המלצה על מצלמה טובה שתאפשר איכות גבוהה לשיחות סקייפ. קצת דחוף. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה