סקייפ משתלט לי על הדפדפן

• הוסף לסימניות
הצילו!
התקנתי תוכנת סקייפ לצורך עבודה מול לקוח
הפעלתי את המחשב, והנה כל המספרים בדפדפן מופיעים כמספר סקייפ, סתם תאריכים וכד' - זה פשוט מעצבן
בנוסף
כל הפעלה של הדפדפן, פיירפוקס או אקספלורר, מקפיצה את האתר שלהם, מי ביקש מהם להידחף??? גם כשעשיתי לוג-אאוט זה עדיין קופץ.
(בטח כבר הבנתם שאני קנאית לפרטיות שלי, ולא מוכנה שתוכנת תקשורת תנהל לי את הרגלי הגלישה...)
קיצר, מה עושים?

• הוסף לסימניות
בפיירפוקס תכנסי לכלים >> תוספות >> תוספים >> ותורידי את כל התוספים שלא נחוצים לך רק תראי כמה אין לך מושג בקשר לפרטיות שלך
את יכולה להוריד את גוגל ולרוב גם את מיקרוסופט (את מדיה פלייר להשאיר) ג'אווה את פלאש להשאיר ואולי גם קוויק טיים וסילבר לייט (אם את משתמשת בהם)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
באקספלורר אכן הסתדרתי כמו שהסברת
אבל בפיירפוקס לא - איפה יש לי את האפשרות "כלים"?

• הוסף לסימניות
למה נראה לי שהפכת את השמות ובאקספלורר את לא מוצאת איפה זה כלים?
בפיירפוקס זה מול העיניים לפני "עזרה"

• הוסף לסימניות
אם עדיין רוצים את האפשרות של חיוג ישירות מהדפדפן ורק תצוגת המספרים היא זו שמפריעה, אפשר פשוט לבטל את האפשרות הזו.
אם לא רוצים בכלל אפשר כמובן להסיר את ההרחבה.

הדף שנפתח בהפעלת הדפדפן זה כנראה כי הוא הוגדר כ(אחד מ)דף הבית, פשוט להגדיר מחדש את דף הבית.

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה,
אם אני מתכתבת עם מישהו דרך סקייפ והוא מעביר לי קבצים, האם יש אפשרות להידבק בוירוס ע"י זה? האם שליחת הקבצים של סקייפ מאובטחת?

ואגב, טרו - אין לי בפיירפוקס את הבר העליון הזה של עזרה, כלים וכו', איך מגיעים אליו?

• הוסף לסימניות
לחיצה על ALT שמאלי תראה לך את ה-Menu Bar. תלחצי שם על View ואז על Toolbars ותבחרי את הכל.
אם זה לא עוזר אז מה מראה לך אלט+F?
לקוח מהפורום תמיכה של פיירפוקס שאגב מי שיש לו בעיות מוזמן לחפש שם
איזה גרסה של פיירפוקס?

• הוסף לסימניות
מצויין, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה