• הוסף לסימניות
משהו כאן יכול להסביר לי איך מתקינים סקייפ על המחשב שלי?
תודה רבה מראש לכל העוזרים! :)

• הוסף לסימניות
מורידים מאתר החברה את התוכנה >> מתקינים >> מתחננים לאתרוג שיפתחו לך את התקשורת של התוכנה...

• הוסף לסימניות
כבר פתחו לי אבל אני לא מצליחה להתקין

• הוסף לסימניות
קצת נתונים מעבר לזה
מה את לא מצליחה להתקין?
איפה את נכשלת?

• הוסף לסימניות
כבר עשיתי את זה קודם וכל פעם שאני גומרת למלא את הפרטים שלי הוא מבקש שוב ושוב לחזור על הפרטים ולא אומר מה היה חסר/בעיה קודם.

• הוסף לסימניות
כנראה שאת מנסה להשתמש עם שם משתמש תפוס כבר

• הוסף לסימניות
תודה, אני אנסה שם אחר

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם לשנות שם מתמש והם שוב 'מרוקנים' לי את כל מה שהזנתי ומבקשים למלא שוב.
מי יכול לעזור לי, דחוף!!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה הבעיה, אבל אחרי שתצליחי, אשמח אם תתחברי אלי לשלי
:)

• הוסף לסימניות
תעלי צילום מסך של הרגע לפני שאת מאשרת

• הוסף לסימניות
הנה תצלום מסך שניה לפני האישור, ושוב מחק לי הכל וביקש למלא שנית....
תודה לכל העוזרים!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 490.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יש לך שגיאה באימייל אני חושבת, אבל זה לא קשור לכלום
רק שימי לב

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
מה זה סקייפ??? ומה זה אמור לעזור לי???

• הוסף לסימניות
תוכנת שליטה, את יכולה לדבר עם משהו פנים אל פנים-אם יש לכם מצלמות, להתכתב ולראות תו"כ מה אתם עושים במחשב וכו וכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;729144:
יש לך שגיאה באימייל אני חושבת, אבל זה לא קשור לכלום
רק שימי לב
לא ראיתי שום בעיה, למה התכוונת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;729134:
הנה תצלום מסך שניה לפני האישור, ושוב מחק לי הכל וביקש למלא שנית....
תודה לכל העוזרים!
איזה חסימה יש לך?
כי זה קרה לי גם, בחסימת נתיב,
ניסיתי להרשם דרך מחשב עם אינטרנט לא חסום והלך לי יופי אחרי שבחסום ניסיתי יותר מ10 פעמים... בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה