סקיצה-חיילים

• הוסף לסימניות
סקיצה ראשונית
מה דעתכם?
בני כמה הם נראים לכם?

קבצים מצורפים

• סקיצה חיילת.jpg
    KB 66.7 · צפיות: 24
  • סקיצה חייל.jpg
    KB 87.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הילד נראה לי בן שלש רק כי יש לו פאות אבל לפי הגובה והפנים נראה בן שנתיים

• הוסף לסימניות
גודל הראש ביחס לגוף מוגזם מאד, הוא תופס שליש מהגובה הכללי, וזה לא קיים אפילו אצל ילוד. השער הארוך של הילדה, והפאות והציצית אצל הבן מבלבלים. אורך הזרוע של הילדה ביחס לגוף מתאים לפרופורציות של אדם מבוגר, אבל היד רזונת...
הם נראים מאד בובתיים, חמודים, מעוצבים. אפשר לדעתי להתעלם משאלת הגיל, כיוון שהציור לא נוטה לריאליזם. אלא אם יש שם צורך ממשי, כמובן.

הילדונת נוטה לאחור. אם היא לא נשענת על משהו היא תכף נופלת.

• הוסף לסימניות
תודה מתלמדת!
הם לא צריכים להיות ריאליים.
הגיל לא קריטי, רציתי משהו בגיל 3-5
היד רזה גם אם זו דמות לא ריאלית? יש צורך לטפל?
אעזור לילדה לא ליפול. תודה0

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לך לשמנמן קצת את היד, ולקרב את האורך שלה לאורך של יד שמאל שלה.
יש להם שלוש אצבעות בכוונה? (זה מוסיף לתחושת ה'בובה'.)

• הוסף לסימניות
כסקיצה זה מושלם, גם הפורפורציה.

• הוסף לסימניות
ממש מתוקים. אהבתי את הפנים. הם נראים בגיל שלוש פלוס. פשוט חמודים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;738907:
גודל הראש ביחס לגוף מוגזם מאד, הוא תופס שליש מהגובה הכללי, וזה לא קיים אפילו אצל ילוד. השער הארוך של הילדה, והפאות והציצית אצל הבן מבלבלים. אורך הזרוע של הילדה ביחס לגוף מתאים לפרופורציות של אדם מבוגר, אבל היד רזונת...
הם נראים מאד בובתיים, חמודים, מעוצבים. אפשר לדעתי להתעלם משאלת הגיל, כיוון שהציור לא נוטה לריאליזם. אלא אם יש שם צורך ממשי, כמובן.

הילדונת נוטה לאחור. אם היא לא נשענת על משהו היא תכף נופלת.

אני לא חושב שבציור בסגנון מעט הומוריסטי ראש גדול ודברים מעין אלה נחשבים לבעיה. אני אוהב דברים כאלה וציירים רבים עושים את זה לכתחילה.

• הוסף לסימניות
בכללית הכיוון נראה מבטיח אך בדרך כלל משלב הסקיצה ועד הסופי יש פתאום כל מיני שינויים לכן אני מקווה לטובתך שתמשיך בכיוון הזה עד הסוף ונשמח לראות תוצאה סופית

את הרגליים של הילדה הייתי משפר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה