כללי סקיצה לאתר לישיבה

• הוסף לסימניות
סקיצה לאתר לישיבה לילדים שצריכים יחס יותר מיוחד

הבנין והשם זה הלגו - אם אפשר להתאפק ולא להעיר עליו - הוא לא שלי

קבצים מצורפים

• OrMenachem copy.jpg
    KB 456.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
בגדול זה טוב אבל הצבעוניות מונוכרמטית מדי.
אני מביהנ שרצית לשדר עיצוב FINE אבל כרגע זה קצת מת מדי.
הייתי מנסה מעט להחיות את זה.

הצללית של הרב והתלמיד מצד ימין למעלה לא נראית טוב. זה מזכיר להבדיל אנשים שמתראיינים בטלויזיה כשפניהם מוצללות ע"מ למנוע זיהוי (וזה בד"כ סביר ארועים שליליים...). כמו"כ העובדה שהם מפנים את גבם לגולש בעייתית. בקיצור - להשתמש בתמונה אחרת. דווקא הפוזיציה של הרב המניח את ידו על כתף התלמיד מוצלחת ומעבירה את המסר של "BECAUSE WE CARE" (שאגב אם כבר מזכירים את זה, מפריע שהוא כתוב בפונט מערכת במקום בפונט של שאר הכותרות).

המלבן הכחלחל עם ציטוטי ההורים צריך להיות מיושר לגריד, תזיזי אותו ימינה כך שיתיישר עם הקו של שאר האלמנטים שמצד ימין.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא עם התמונה למעלה (שבמקור הם עומדים בפתח לכיון חוץ) שהם מתשמשים לעוד כמה דברים וזה כבר נהיה חלק מה"תדמית".

שמתי לב שאני צריך לשנות לצבעים קצת יותר חיים. (אבל התאהבתי בצבעים האלו)

• הוסף לסימניות
האם הצבעים יותר טובים עכשיו?

קבצים מצורפים

• OrMenachem.jpg
    KB 421.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לא. יותר מתאים היה הראשון.
אתה צריך להוסיף עוד צבע. הגוונים בסדר.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהתאהבת בצבעים הללו בצדק.
אתר מקצועי לישיבה בעלת ייחוד ספציפי לא צריך את כל צבעי הקשת, אלא להיפך.

• הוסף לסימניות
לא כל דבר צריך להיות חי, זוהר ונוצץ..
הצבעים לדעתי מעולים.
(של הראשון כמובן)
גם העיצוב מצוין

• הוסף לסימניות
לא זוהר ונוצץ, אבל כן לעשות שימוש חכם יותר באותה סכמת צבעים ע"מ ליצור מראה חי יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה