כללי סקיצה לדיסק

• הוסף לסימניות
מה אפשר לשפר?

קבצים מצורפים

• ולדמן1.jpg
    KB 345.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תגיגי ויפה.
מםריע לי הטע האמצעי של התוים והכינור,נסה להוציא כביכול את התוים מתוך החלק התחתון, ואולי לותר על הכינור.

• הוסף לסימניות
להוריד את ה & הוא מפריע לע מאד. למ א תסתפק באות ו'?
כדאי את הקווים זהב לעשות בכסוף יותר כחול או בורדו. הזהב לא מתאים לכאן.
יפה מאד! עבודה יפה!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שצריך להוסיף איזה צבע או משהו כזה שיוסיף חיים לדיסק זה קצת יותר מידי שחור..

• הוסף לסימניות
הזהב דווקא כן מתאים.
כדאי להכניס גם איכשהו נרות חנוכה, (ככה נראה לי)

• הוסף לסימניות
הזהב דווקא כן מתאים.
כדאי להכניס גם איכשהו נרות חנוכה, (ככה נראה לי)

• הוסף לסימניות
בכללי יפה,
מפריע לי מאד שזה מחולק לשתיים צד אחד התווים וצד שני הכינור, תנסה להגדיל יותר את הכינור ואולי לנסות אף להוציא אותו קצת החוצה,
ולהכניס לשם גם תווים

• הוסף לסימניות
יפה מאד!! (והזהב כמובן מתאים בהחלט)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
תגדיל את הכותרת ותחליף & ל-ו'

• הוסף לסימניות
ההערה של התווים שיגלשו מאוד נכונה,
אבל במבט שני קצת ריק לי מידי, אולי תשים מברשות של משהו בבז' בהיר מאוד?
לדעתי כדאי

• הוסף לסימניות
ההערה של התווים שיגלשו מאוד נכונה,
אבל במבט שני קצת ריק לי מידי, אולי תשים מברשות של משהו בבז' בהיר מאוד?
לדעתי כדאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה