כללי סקיצה- לוגו לפאנית

• פותח הנושא SWIS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סקיצה ראשונית ללוגו/מיתוג לפאנית, אשמח לחוו"ד וכיוונים לשיפור,

קבצים מצורפים

• סקיצה העתק.jpg
    KB 532.1 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
אין קובץ

• הוסף לסימניות
הביצוע של ה-S חמוד ביותר.
לגבי הפונט הדקיק: אני מבינה שהוא בהשראת השערות, אבל אני חוששת שהדקיקות מציקה מידי, גם ברקע השחור.

• הוסף לסימניות
הרעיון מצוין!
הייתי מחליפה פונט הנוכחי מידי דקיק

• הוסף לסימניות
הרעיון מאוד יפה ומתאים
אבל נראה לי שההכפלה הזו לא מתקבלת כ"כ טוב
הייתי ממליצה את החלק העליון של הS להשאיר כמו שהוא במקור ז"א רק קו אחד (אולי עבה)
ואת החלק התחתון מכפילה בשלוש כמו שעשית כדי שיראה שערות
אפשר גם להיפך
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
הנגלה השניה על הרקעים הצבעוניים קצת כבדה ולא זורמת,
היית הולכת על הסגנון הראשון+ כמו שאמרו כאן, קצת לעבות את האותיות.

בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
שה'שיער' לא יהיה חתוך אלא שפיצי בקצוות...

• הוסף לסימניות
מכיון שרגל של Y ארוכה לא כדאי להכניס את הלוגו במלבן כי הרגל נחתכת ויוצא V .
C ו-H מתחברים ויוצרים D הפוכה.
הפונט לא מקצועי, רואים איך האותיות נוצרו מקווים ועיגולים.
את ה-S כדאי לשנות. תסתכלי איזה דברים יפים אפשר לעשות מ-S:
צפה בקובץ המצורף 116271

קבצים מצורפים

• 2012-02-02_1417.png
    KB 30 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
יותר מדי דומה לSHEVY

שבי - סלון פאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה