כללי סקיצה לכריכה

• הוסף לסימניות
לפני שאני ממהרת לקנות את התמונות
מה דעתכם על הסגנון של הכריכה?
ויש לי התלבטות לגבי החפץ הכחול שמציץ למטה בצד שמאל
כשזה יהיה התמונות באיכות המלאה יראו שזה קצה של מחברת כחולה.
האם לדעתכם זה מוסיף עניין, סקרנות, רמז או משהו, או שעדיף בלי זה?

קבצים מצורפים

• כריכה עקבות4ג3.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מוסיף ומסקרן.
גם מתאים לזוית של הרקע

• הוסף לסימניות
כמה שזה מעניין

אני חושב שהסגנון הזה של הצלליות פאסה!!!

תני משהו מיוחד יותר

• הוסף לסימניות
המחברת שמציצה נראית כמו טעות דפוס, לא כמו משהו מכוון ומסקרן. עדיף בלי.
האוירה מתאימה לשם של הספר.

• הוסף לסימניות
אני כבר מחכה לספר שלה שיצא
אני שמחה לראות שסוף סוף...

לגבי הכריכה, נראה לי קצת כהה מדי
ולא התחברתי לפונט הרועד הזה.

• הוסף לסימניות
המחברת מיותרת.
הכריכה יפה ומרשימה.

• הוסף לסימניות
הכריכה מאוד מושכת!!!
אבל המחברת קצת תקועה... או שהיא תהיה קצת יותר גדולה ולא רק קצה כל כך קטן, או בכלל לא.
אולי תעלי 2 סקיצות נוספות בצורה זו ונוכל לעזור להחליט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה