כללי סקיצה למודעה לאחר צנזור

• הוסף לסימניות
מעבר לחו"ד על המודעה.
אשמח לדעת מה האפשרויות בפרסום סלון כלות.
האם תמונה כזאת (לפני טשטוש) היא בעייתית?

קבצים מצורפים

• תל אביב.jpg
    KB 134.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אהמ... בהחלט.:rolleyes:
זה אמור לגרות אותי ש"תל אביב כבר כאן"?
כי זה דווקא מעלה לי אסוציאציה שלילית:(

• הוסף לסימניות
תלוי מי קהל היעד.

• הוסף לסימניות
קהל היעד זה בין חילוניות לבעלות תשובה...
והמשפט זה רעיון של הלקוחה.

• הוסף לסימניות
האם תל אביב זה סמל האופנה שלהם?
לא פריז וכו'?

• הוסף לסימניות
היות ואני רואה שהסטודיו בבאר שבע ואני מכירה הרבה לא דתיות מהאזור מקרוב, תל אביב זה אכן סמל האופנה שלהן כי לשם נוהרים לקנות כל דבר שקשור לאופנה והאופנה שם מאוד מתחקה אחרי סגנון תל אביבי. פריז זה לא סמל לאופנה מקומית ונגישה ואצל חילוניים לדעתי די פאסה. העניין של תל אביב מתאים לחילוניות ולבעלות תשובה לא יפריע.
מה שכן התמונה לא לפה ולא לשם כי חילוניות לא יבינו למה לא שמת כלה וזהו ולבעלות תשובה יש חוגים שזה יפריע ואפילו מאוד.

בהצלחה בכל אופן הסגנון ממש מרשים

• הוסף לסימניות
זו כמובן רק סקיצה!
"תל אביב כבר כאן" - זה רצון הלקוחה.
השאלה שלי לגבי הביצוע...

קבצים מצורפים

• תל אביב1.jpg
    KB 131.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
:rolleyes:יש לכם רעיון אחר???

• הוסף לסימניות
. קודם כל לגבי בעיצוב- קלאסי ונקי. מאוד אהבתי.הראשון יותר מוצלח. קצת לטשטש זוויות בעיתיות וזה מעולה. לי אישית לקח קצת זמן לקלוט בכלל שהבד משמאל זו תמונת אישה. נסי להגדיל את הכלה באופן כזה שהצוואר ייצא מהתמונה ורק הבד המרשים יהווה אלמנט "כלתי". לא בטוח שבביצוע זה ייצא טוב, אבל זה רעיון.. ולגבי שאלת ה"תל- אביב".. מסכימה עם ליבי.

• הוסף לסימניות
דווקא נראה מגרה .
אבל צריך עוד ליטוש ותראי טיפה יותר את השמלת כלה. פחות את ת"א..

• הוסף לסימניות
משגע!!! הראשון

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• מודעה.jpg
    KB 67.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
באלאגן...
לדעתי לא צריך את הבניינים מאחורה, אפשר לשדר את תל אביב אחרת...(לא יודעת איך(-: צריך לחשוב...)

• הוסף לסימניות
הראשון היה הכי דרמטי

• הוסף לסימניות
נשמע מאד מוזר לפרסם סלון כלות עם גורדי שחקים, מה הקשר?
אבל, זה אולי מושך ומענין, קצת אחרת משאר הפרסומות על הנושא.
הראשונות היו יפות יותר. שימי תמונה של השמלה מהמותן ומטה ולא תהיה לך שום בעיה.
בכל המגזרים הולכים עם שמלת כלה ארוכה. וזה הרבה יותר מרשים במודעה.
את הפרחים שימי למרגלות השמלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;759942:
קהל היעד זה בין חילוניות לבעלות תשובה...
והמשפט זה רעיון של הלקוחה.

בתור בעלת תשובה, תל אביב דוחה אותי אפילו יותר מחרדי מצוי שנדחה מתל אביב

• הוסף לסימניות
בתור בעלת תשובה, תל אביב דוחה אותי אפילו יותר מחרדי מצוי
שימי לב שהמשפט שלך לא מייד יובן כמו שרצית שיובן..(-:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה