כללי סקיצה למודעה לאחר צנזור

• הוסף לסימניות
תקשיבי, הראשון היה פשוט טוב. קצת למתוח את השמלה כלפי מעלה וזהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;760901:
שימי לב שהמשפט שלך לא מייד יובן כמו שרצית שיובן..(-:
צודקת. תיקנתי

• הוסף לסימניות
הגרסא האחרונה לא מוצלחת בעליל,
הגרסא הקודמת טובה יותר רק שיש תחרות עזה בין השמלה לבין תל אביב.

אני מבינה שאל קהל היעד שלך בהחלט תל אביב מדברת,
לכן הייתי ממליצה להפוך את השמלה לש"ל עם קונטרס חזק (לא גווני אפור דהויים)
ואילו את תל אביב להפוך לכתמים, קווים, ציור וכד' ולא תמונה מפורטת שמטבעה מושכת משקל רב יותר.

• הוסף לסימניות
הראשונה היתה הכי יפה בעיני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hal17;760845:
באלאגן...
לדעתי לא צריך את הבניינים מאחורה, אפשר לשדר את תל אביב אחרת...(לא יודעת איך(-: צריך לחשוב...)
אולי מעל המשפט ת"א כבר כאן (שצרם גם לי, אבל מילא) לשים סימבול וקטורי של מגדלי עזריאלי או מגדלים בסגנון ת"א, וכל יתר המודעה תהיה רק בעניין של שמלת כלה.

• הוסף לסימניות
אפשר לתת "עומק שדה" ע"י טשטוש הרקע התל אביבי - כך זה לא יתחרה עם השמלה

• הוסף לסימניות
אגב, הטעות היסודית שלך (שמראה שמעולם לא חיפשת שמלת כלה בת"א) היא שעולם שמלות הכלה של תל-אביב הוא באזור רחוב דיזנגוף: חנויות בוטיק קטנות, אווירה פריזאית. ממש לא מגדלי עזריאלי המסחריים וההמוניים.
אם נניח שהוחלט על קונספט (תמוה משהו) של שיווק בוטיק שמלות כלה בבאר-שבע באמצעות פזילה פרובינציאלית לתל-אביב ה"גדולה", תביאי תל-אביב שיקית. לא תל-אביב של קניון עזריאלי.

• הוסף לסימניות
נעמה אני לא ממש מסכימה איתך!!
כשרוצים לפרסם ייבוא מצרפת לדוגמא לא מראים את החנויות/המפעלים שלהם מראים את מגדל אייפל שזה הסמל שמי שייראה ישר יזהה ,ככה גם כאן מראים את הסמל, את מגדלי עזריאלי שכל ילד יוכל לזהות ולא את החנויות בדיזנגוף שניראות לא יותר טוב מהחנויות בבאר שבע...

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שבמקרה זה המטרה בפרסום היא לא להביא את סלוני הכלות של ת"א לב"ש, אלא את כל אוירת ת"א לב"ש ואת זה אפשר לעשות ע"י סימניה המובהקים של ת"א.

• הוסף לסימניות
הקטע שלפרסם שמלות כלה לציבור שלא שומר תו"מ, בלי תמונה של כלה, הם ממש לא יתחברו לזה.
ועוד משהו,
לפרסם לקהל כזה יחד עם קהל של בעלות תשובה זה ממש לפספס בענק את המטרה
צורת חשיבה והשקפה שונה לגמרי
תקראי מה גינגית כתבה על תל אביב
פרסום כזה לא רק שלא ישכנע אותה, אלא יגרום לה מיד להבין ש - פה אין לי מה לחפש
מצד שני
לנשים שאינן שומרות תו"מ (לע"ע) - הפרסום ייראה מוזר
הפתרון, לדעתי, שתמצאי דרך מיוחדת לפרסם, לא עם חלק משמלה, אלא בצורה מתוחכמת יותר, שכן תדבר אליהם. בטעם טוב כמובן, אבל את צריכה לפצות על החוסר בתמונה, כדי שהן יתחברו לפרסום שלך.
אולי עם אלמנטים משמלות
אולי לתפור את עזריאלי מבדים של שמלות כלה, נצנצים ותחרה
משהו שמצד אחד ימשוך ותהיה בו אמירה, ומצד שני ישמור על גדרי הצניעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה