כללי סקיצה למוצר וכרזה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
זה מוצר שאני עובד עליו והייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא :)

קבצים מצורפים

• printe1.jpg
    KB 375.3 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
זה נחמד רק מה שמפריע, דבש לא משפריץ.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!!! מהמם!
רק טיפה טיפה ריק לי הרקע.
ז"א השמפו עצמו- מעוצב מאד עמוס. צבע ודמויות...
ופתאום הכל ריק...
בדר"כ אני אוהבת ריק, אבל פה חסר משהו
אולי הוספה שקופה של כמה משושים בפינה השמאלית למטה... כשיווי מישקל לגדול שבפינה הימנית.....
אני לא מומחית בעיצוב ובגרפיקה, אבל מתענינת ושמה לב לפירסומים.

• הוסף לסימניות
ממש יפה
יכול להיות שלא הדבש זה שמשפריץ, אלא השמפו.
זה מתקבל.
אך משהו למטה, ריק, זה נראה לא הגיוני שהשמפו עומד כך באויר..

• הוסף לסימניות
מגניב! אהבתי את הקו החלק והנקי! מתאים בדיוק לשמפו (ו... שמפו כן משפריץ...)
אולי כדאי להכניס איזה 2 דבורים באותו סגנון זיברש, אבל יותר אמיתיות (ז"א, לא עם פרצוף) לכיוון השמפו, זה יכול להקפיץץץ............

הצלחות :)

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש!
אולי כדאי לתת רקע בהיר יותר שלא יהיה כבד

• הוסף לסימניות
עבודה יפה. קומפוזיציה פחות סגורה וממורכזת היתה עוד יותר יפה.
(חייבת לשאול: מה זה פארבן? והאם השמפו הוא גם ללא סימסימיר?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;1029666:
עבודה יפה. קומפוזיציה פחות סגורה וממורכזת היתה עוד יותר יפה.
(חייבת לשאול: מה זה פארבן? והאם השמפו הוא גם ללא סימסימיר?)
תודה. המילה הזאת שגורה בפיו של כל אחד שמבין דבר או חצי דבר בטרנדים הבריאותיים. מעין חומר משמר שנמצא בשימוש ברוב מוצרי הקוסמטיקה.
לגבי הסימסמיר: הוא אכן היה במוצר אך הוחלף במייצב ארודוני מוצק.

• הוסף לסימניות
והסקיצה למוצר עצמו

כנראה שהגרפיקה תהיה בכיווץ ע"י חום.

קבצים מצורפים

• all eng.jpg
    KB 190.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכון שנקי זה יפה. אבל יש פה משהו מתבקש (בראש שלי) להמשיך מעט את הפסטורליות של האריזה על גבי הכרזה, קצת שמים, דשא, או אולי אפילו הדבורה יוצאת מהבקבוק. האריזה ממש יפה

• הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה!

לקח לי זמן להבין שמדובר בשמפו.

• הוסף לסימניות
לדעתי הצבע הכתום לרקע לא נעים ולא מרענן,
הייתי הולכת על תכלת, שמים (כמו פו שהתחפש לענן תכול כשבנוף עצים וכוורות),
ואולי מפזרת קצת איורי דבורים קטנות עפות בשמים.
הכתום מחניק.

• הוסף לסימניות
יפהפה!!!
יפהפה!!!
אדיר אדיר אדיר!

• הוסף לסימניות
עיצוב האריזה נראה טוב ויפה, אם כי אשמח יותר לפירוט, האם הדמות גם כן יצרת, או שקיבלת אותה בזווית שבקשתה?
לגבי עיצוב הכרזה, כנ"ל לגבי הערות קודמי..

• הוסף לסימניות
עיצוב האריזה מדהימה! ממש אהבתי נראה לי שכדאי יותר שיבלוט שזה שמפו
המון הצלחות....!

• הוסף לסימניות
גם אני בעד של תכלת שמים, מרענן ונקי כמה שיותר נקיות, ואולי לתפוס את הקטע של ריחוף כמו הדמות שבתמונה. מה שעוד קצת מפריע זה המיקום, הייתי מזיזה לגמרי את הבקבוק ומגדילה אותו הרבה יותר, הוא בעצם התפקיד הראשי צריך למצוא לו מקום הולם הייתי מעמידה אותו על משהו ושמה אותו יותר בצד השמאלי כלפי מעלה, אפשר גם להכניס קצת אפקט של בועות. העבודה עצמה באמת מדהימה. בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה