כללי סקיצה לפלייר משתה פורים- מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
ב"ה

מצ"ב סקיצה לפלייר למשתה פורים. קהל היעד הוא תושבי צפונתלביב עם כל המשתמע מכך.
המיקום: אולם של פוזה בחוות סוסים. מכאן הקונצפט של המודעה. (מי שמכיר את שם הסרט באנגלית, יש שם גם משחק מילים חמוד)

הפוטושופ בכוונה גס ולא מהוקצע כדי לתת למודעה צד גרוטסקי הומוריסטי. השאלה האם המסר הזה עובר, או שכדאי לעשות משהו מדוייק ומהוקצע?

ובכלל, אשמח לחוו"ד על הרעיון והביצוע

קבצים מצורפים

• פורים מודעה.jpg
    KB 117.4 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
לפני העיצוב יש כאן טעויות באנגלית
and the happiest
ולא אומרים the good.

לגבי העיצוב,
בגדול יפה ומושך
אבל הייתי מוותרת מאוד על המגילות בשמאל וגם הכיתוב משתה פורים מהסרטים הייתי מישרת את כולם לאותו הזוית

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
מצטרפת לקודמיי
הפונט למטה שכתוב: "השתתפות..." לא ברור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;1209137:
לפני העיצוב יש כאן טעויות באנגלית
and the happiest
ולא אומרים the good.

לגבי העיצוב,
בגדול יפה ומושך
אבל הייתי מוותרת מאוד על המגילות בשמאל וגם הכיתוב משתה פורים מהסרטים הייתי מישרת את כולם לאותו הזוית

בהצלחה.

אני חושבת שלך יש טעות.
אם אומרים the happiest אז צריך גם להגיד the best
כי הכוונה להכי הכי.
אבל זה לא מה שנאמר בפרסומת.
זה פרסומת על בסיס של הטוב הרע והמכוער שהיה סרט The good, the bad and the evil.

עם כל זאת, יש טעות שצריך להגיג AND ולא END

סה"כ פרסומת מרשימה מאד. לדעתי הלכלוכים על הטקסט טובים בכותרות אולי אבל לא בטקסט קטן, זה הופך אותו ללא קריא

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה. אבל אין איזה אלמנט, משהו שנותן אוירה של פורים!

• הוסף לסימניות
המודעה מאוד יפה אבל נראה כמו מודעה לאיזה סרט.
לא התעמקתי כל כך בקהל היעד אבל אפשר להכניס קצת אווירה פורימית כמו למשל לשים לאיש שבחזית 'אף אדום' של ליצן (הכדור האדום מספוג ששמים על האף).

• הוסף לסימניות
סליחה, השם של הסרט The good the bad and the ugly

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד, ממש אוירה של חוות סוסים מהמערב הפרוע...
הטקסטים הקטנים צריכים צבע חזק ופונט ברור אחרת לא ניתן לקרוא.
תיקוני פוטושופ:
הצריבה של האיש מימין לא טובה וחבל.
החלק התחתון של הדמות המרכזית נראה לא קשור כאילו הדביקו לו את הראש על גוף אחר
והכתף שלו מתנגשת עם הגיטרה והזרוע של הרב בולטון
הכובע חסר צל, וזה מוזר - המצח "שרוף" לבן במקום שאמור להיות צל של הכובע
(יש עוד כמה בקטנה אבל אלה הכי בולטים)

• הוסף לסימניות
הי, המודעה ממש מקסימה לדעתי אכן הרעיון של קודמתי לעשות את זה יותר יותר פורימי עם אף אדום וכו' יתן לזה הרבה, לגבי המגילות בצד הם לא ממש הסגנון של המודעה אולי כדאי להוריד מלמעלה מגילה חומה ריאלית זה יהיה ממש יפה לדעתי וישתלב טוב במודעה.

ובגדול המודעה לדעתי ממש ממש טובה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1209147:
אני חושבת שלך יש טעות.
אם אומרים the happiest אז צריך גם להגיד the best
כי הכוונה להכי הכי.
אבל זה לא מה שנאמר בפרסומת.
זה פרסומת על בסיס של הטוב הרע והמכוער שהיה סרט The good, the bad and the evil.

עם כל זאת, יש טעות שצריך להגיג AND ולא END

סה"כ פרסומת מרשימה מאד. לדעתי הלכלוכים על הטקסט טובים בכותרות אולי אבל לא בטקסט קטן, זה הופך אותו ללא קריא

זה מה שאני הבנתי... שהכוונה להכי הכי ולפי זה היו הערותי.
את הסרט אני לא מכירה (ואולי יש עוד כמוני שלא יכירו ויקשרו ויחשבו שיש כאן טעות כתיב).

• הוסף לסימניות
מהממם! קומפוזיציה וצבעים אלופיםםם!

תשנה את הפונט של השתתפות..... - למשו קריא

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים/ות מאירים/ות

לקחתי את כל ההערות לשומת ליבי.

אשמח להתייחסות ספציפית למה ששאלתי.

הפוטושופ בכוונה גרוטסקי. צרוב גס ולא מהוקצע כדי ליצור אווירה הומוריסטית היתולית. השאלה האם המסר הזה עובר, או שזה סתם נראה לא טוב ועדיף ל'מקצע' את המודעה

תודה

• הוסף לסימניות
לא, זה לא נראה נראה הומוריסטי
במיוחד בנאות אפקה, אתה לא יכול לעשות משהו שנראה "בערך"
או שתשים ראשים גדולים גזורים בכוונה (עם שוליים לבנים כאלה, כמו מדבקות) שמחוברים לגוף קטן
או של ליצן כמו שכתבו לך - ותו לא. בלי קשקושים נוספים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה