כללי סקיצה מס' 1 לבית שיפוד

• הוסף לסימניות
הרקע הכללי - חנות פינתית (לא רשת) המספקת בטייק אוואי (הגשה מהירה)
מגוון של שיפודי גורמה המוגשים קומפלט בבגט. אין הגשה בצלחת.
הדגש הוא על בשר איכותי המוגש במהירות.

איזה דוגמא הייתם/ן בוחרים/ות כסקיצה מס' 1? (כמובן יבואו עוד 2 בסגנונות שונים..).
ואשמח לדעת מדוע היא העדיפה עליכם/ן
תודה מראש לעונים.

קבצים מצורפים

• סקיצה 1.png
    KB 97.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
2.

• הוסף לסימניות
יש לך קו יפה!! גם הצבעים מתאימים בול.
את הראשון לא.
השאר יפים מאד אבל זה מאד תלוי איך קוראים לעסק! ההבדל הגדול שם זה השם ולא העיצוב דווקא..

• הוסף לסימניות
הי
הטיפוגרפיה יפה
הייתי מורידה את השיפוד לגמרי.
אני הייתי הולכת על טיפוגרפיה מספר 1
השאלה האם החנות הזו צריכה לשוות מראה יוקרתי , כי ליפוגרפיה בלבד יש מראה יוקרתי.
הרבה הצלחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1387167:
הי
הטיפוגרפיה יפה
הייתי מורידה את השיפוד לגמרי.
אני הייתי הולכת על טיפוגרפיה מספר 1
השאלה האם החנות הזו צריכה לשוות מראה יוקרתי , כי ליפוגרפיה בלבד יש מראה יוקרתי.
הרבה הצלחות.

האוכל הוא גורמה! באריזת טייק אוואי בבגט. אבל אכן. אוכל לאנשים שמבינים בבשר טוב. בקשר לשיפוד - הוא כל העניין, כל האוכל מגיע בצורה זו, והופ לתוך הבגט..

• הוסף לסימניות
2-
עומד טוב.
מסודר.
קריא.
ויפה!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י liorwr;1387170:
האוכל הוא גורמה! באריזת טייק אוואי בבגט. אבל אכן. אוכל לאנשים שמבינים בבשר טוב. בקשר לשיפוד - הוא כל העניין, כל האוכל מגיע בצורה זו, והופ לתוך הבגט..
אוקי
א. אני לא חושבת שהשיפוד הכרחי למרות שזה כל הרעיון.
ב. אם אתה בכל זאת חושב שהשיפוד הכרחי , תנסה אותו בצורה מינמליסטית
ג. השיפוד איך שהוא עכשיו , לא מגרה אלא ההפך לא ממש מגרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1387190:
ג. השיפוד איך שהוא עכשיו , לא מגרה אלא ההפך לא ממש מגרה

מקבל את ההערה ביחס לשיפוד עצמו.
יש בזה משהו.. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה