כללי סקיצה - מתנה לסבא וסבתא - זקוקה לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
לקראת פורים החלטנו להכין מתנה לסבא וסבתא - לוח שנה (לכל השנים) בגודל 100/50ס"מ עם תאריכים מיוחדים במשפחה (ימי הולדת וימי נישואין).
בימים שמסומנים בירוק כהה יופיעו תמונות...
עזרו לי בבקשה...
מה אפשר להוסיף/לשנות כדי שיראה יותר מיוחד?

קבצים מצורפים

• לוח שנתי.jpg
    KB 298.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אולי תוסיפי קשוטים וקטורים ברקע.
או להוסיף בחגים תמונה או רקע שמסמלים את החג. זה יוסיף צבע.

• הוסף לסימניות
יבש ואנמי
חייבת חייבת להוסיף חיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;535266:
יבש ואנמי
חייבת חייבת להוסיף חיות
אני יודעת!
בשביל זה פניתי...
יש למשהו רעיון שיכול לעזור לי???
הריהוט בחדר בצבע עץ משולב עם ירוק, לכן השתמשתי בצבעים האלו.

• הוסף לסימניות
להכין אייקון קטן מלווה לכל סוג אירוע: יום הולדת / יום נישואין / יום זיכרון. יום הולדת יכול להיות למשל פרח - להשתמש בעלה ירוק כמו ברקע אבל להוסיף עוד צבע חי. כך ישר כשיכנסו התאריכים כבר יכנס עוד צבע.
(במחשבה שניה - אולי זה לא משתלב יחד עם התמונות...)
אפשר במסגרת להוסיף עיטור של פרחים מאותו סגנון. (יכול להשתלב יפה אולי פרחים בצבע סגול בהיר )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;535276:
להכין אייקון קטן מלווה לכל סוג אירוע: יום הולדת / יום נישואין / יום זיכרון. יום הולדת יכול להיות למשל פרח - להשתמש בעלה ירוק כמו ברקע אבל להוסיף עוד צבע חי. כך ישר כשיכנסו התאריכים כבר יכנס עוד צבע.
(במחשבה שניה - אולי זה לא משתלב יחד עם התמונות...)
אפשר במסגרת להוסיף עיטור של פרחים מאותו סגנון. (יכול להשתלב יפה אולי פרחים בצבע סגול בהיר )
באמת חשבתי שצבע סגול יכול להתאים כאן, יש לי בעיה שהתמונות מאוד קטנות בפרט בימי נישואין שאני צריכה להכניס את החתן והכלה ובקושי יש מקום...
אבל אפשר לנסות, יש לך אולי מסגרת של פרחים או פרח יפה שיכול להתאים?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שעדיף לוותר על תמונות.
אני ראיתי לוחות מאד יפים שרק ציינו תאריכים, בלי תמונות.
כך יש גם מקום להוסיף עוד בהמשך בע"ה, וגם לפעמים יש תאיריכים כפולים - אולי עכשיו אין - אבל יכול להיות בהמשך.
אפשר אם נורא רוצים להוסיף עוד מסגרת או משהו דומה עם תמונות 'מפוזרות'.
מאד יכול להתאים סוג הפרח הסגול המטפס. אני לא זוכרת את שמו ולא נראה לי שיש לי...

• הוסף לסימניות
יש לך דוגמא ללוח יפה בלי תמונות?
נראה לי שבלי התמונות זה יראה הרבה יותר משעמם, וחוצ'מזה שאם זה תלוי על הקיר יותר קשה לקרוא את המילים מרחוק מאשר לזהות את התמונה.
האמת היא שיש לי כבר תאריכים כפולים אבל עדין לא חשבתי איך להתגבר על זה...

• הוסף לסימניות
באמת מה שראיתי זה לוחות חודשיים ולא אחד שנתי.
אולי זה מאפשר משבצות יותר גדולות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה