כללי סקיצה ראשונית-חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
זה ממש סקיצה ראשונית, כל הארה תתקבל בברכה...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 33.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הרעיון נראה מאוד טוב
את הרקע הייתי משנה

• הוסף לסימניות
הרשה לי לעשות שינוי קל:

על קצה הקרחון, במקום הקריר הזה, הייתי מוסיפה לובן,, לתת עניין, וחן ולהדגיש את הקוטביות....

צפה בקובץ המצורף 11003

איך זה נראה לך?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 20.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
התכוונת שזה יהיה הר?
כי נראהלי עם השלג זה מוצלח (שויצרית שכמותי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוקולטה_10;100265:
התכוונת שזה יהיה הר?
כי נראהלי עם השלג זה מוצלח (שויצרית שכמותי)

התכונתי להמחיש שזה שונה,יחודי כלפי מעלה...

ה"שלג" באמת מוצלח!
רב תודות

• הוסף לסימניות
מאד מפריע לי ששתי השורות מתחת למילה קוטב לא מתחילות וניגמרות באותה נקודה.
אבל הרעיון ממש יפה!!

• הוסף לסימניות
באמת יפה הקו הנקי (למרות שהוא עדין לא לגמרי ישר..)
לדעתי צריך לתת למילה קוטב יותר משמעות של זינוק
ולא פסטורליות של שוויץ..אני צודקת?
ז"א לפחות לתת לחץ איזשהי תנועה..

• הוסף לסימניות
מרשים (לא אפילו)

מותר לשאול מהיכן נובע השם?

ההר מאוד יפה ומוסיף חינניות אבל מחליש את אפקט החץ כלפי מעלה (הייתי אולי משפר מעט את החץ, אלי מטה אותו קצת? אולי משייף אותו?)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זעליג_GP;100805:
מרשים (לא אפילו)
ההר מאוד יפה ומוסיף חינניות אבל מחליש את אפקט החץ כלפי מעלה
אני מצטרפת להערה הנ"ל. לא כדאי להוסיף את השלג-זה נראה קיטש וזה נותן הרגשה של קוטב צפוני- שלג וקור- ואני לא חושבת שזה מה שרצית?
נכתב ע"י גר_צדק;100336:
התכונתי להמחיש שזה שונה,יחודי כלפי מעלה..

• הוסף לסימניות
אולי שווה להמשיך בכיוון

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 47.6 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה