כללי סקיצה ראשונית - כריכה לספר

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על העיצוב?
ומה לגבי הרעיון?
(לא להתייחס לחיבורים בי התמונות - משולבות כאן ארבע לפחות - זה עדיין לא מעובד.)

ראיתי שכדאי להוסיף עוד הסבר
אז אולי אני אפרט עוד קצת, כדי שתוכלו לומר אם מתקבל הרושם שרציתי.
בסיפור משולבים קטעי עבר (מחייה של זקנה) וקטעי הווה (מחייה של נערה).
אשה זקנה נפגשת עם נערה על ספה בבית אבות, והן אוכלות ביחד עוגיות שוקו-וניל (שיש להן משמעות סמלית לגבי העבר וגם לגבי ההווה) והזקנה מספרת לנערה את סיפור חייה, (שהרבה מופיעים בו חוף הים והסערות, במוחש ובסמל). הנערה משליכה מן התובנות של הסיפור לגבי חייה שלה.
חשבתי ששילוב בין שני הרבדים בתמונה אחת ייראה מוזר קצת ומסקרן, ויש בזה גם משמעות אמיתית - באמת הן יושבות על הספה, אבל נפשותיהן בחוף הים.
עכשיו אשמח לשמוע אם הכריכה מביעה מה שהתכוונתי, האם היא מסקרנת ואיך העיצוב (רק בקשר למיקום האובייקטים והצבעים, לא להתייחס לחיבורים ולעיבודים)
<!-- / message -->

קבצים מצורפים

• ניסיון.jpg
    KB 220 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הכורסאות לדעתי לא נראות שייכות לא בסגנון ולא בצבעים.
השאר מאד יפה.
אהבתי את השם ושילוב הפונטים שלו.

יש איזה שהוא כתם על המים מתחת לאות "ל", זה טשטוש מכוון?

• הוסף לסימניות
מדובר בסיפור שמורכב משני רבדים, שהספות אמורות לסמל רובד אחד והים את הרובד השני. והמטרה שלי הייתה שהספות תהיינה 'תקועות' במופגן, ושירגישו שיש כאן שני עניינים.
בהתייחס לזה, אשמח לשמוע חוו"דתכם

• הוסף לסימניות
(הטשטוש רק בשבילכם, כי פתאום חשבתי שאולי הסופרת לא תרצה לחשוף שם מלא, עדיין לא דיברנו על זה)

• הוסף לסימניות
אם רצית במופגן שזה ייראה לא שייך, הצלחת.

• הוסף לסימניות
אולי אני אפרט עוד קצת, כדי שתוכלו לומר אם מתקבל הרושם שרציתי.
בסיפור משולבים קטעי עבר (מחייה של זקנה) וקטעי הווה (מחייה של נערה).
אשה זקנה נפגשת עם נערה על ספה בבית אבות, והן אוכלות ביחד עוגיות שוקו-וניל (שיש להן משמעות סמלית לגבי העבר וגם לגבי ההווה) והזקנה מספרת לנערה את סיפור חייה, (שהרבה מופיעים בו חוף הים והסערות, במוחש ובסמל). הנערה משליכה מן התובנות של הסיפור לגבי חייה שלה.
חשבתי ששילוב בין שני הרבדים בתמונה אחת ייראה מוזר קצת ומסקרן, ויש בזה גם משמעות אמיתית - באמת הן יושבות על הספה, אבל נפשותיהן בחוף הים.
עכשיו אשמח לשמוע אם הכריכה מביעה מה שהתכוונתי, האם היא מסקרנת ואיך העיצוב (רק בקשר למיקום האובייקטים והצבעים, לא להתייחס לחיבורים ולעיבודים)

• הוסף לסימניות
רעיון מעניין.
אם אני מזהה את הסיפור - זה התפרסם בבמה מסויימת בעבר?
א"כ, נראה לי שהאוירה הימית רגועה מידי, עד כמה שזכור לי,
ההתרחשות בחוף הים היתה תמיד נסערת - אולי כדאי לתת לכך אזכור בגלי הים.
לענ"ד, מרחב יותר גדול של החוף (בהתחשב בתמונות כמובן)
ומכיוון הסתכלות אחר (לא חזית), שיבטא את השטח של הריצה וכו' - יכול להועיל.
כך זה יפה ומקורי, אבל נותן יותר תחושה של גזוזטרה מלונית על החוף...

• הוסף לסימניות
הסיפור התפרסם בעבר ב"המודיע הצעיר", נכון?
כאחת שמכירה את הסיפור- לא מתחברת לי כ"כ הכריכה הזו לתוכן של הספר.
זה קצת סוג אחר..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד איך שעשית את השם של הספר. את יכולה להעלות אותו לגמרי לשמיים, בעיצוב ספרים יפה לדעתי שיש חלוקה ברורה בין אזורים.
הרעיון מביע ומדבר מאד.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה אך הביצוע עדיין לא מביע מספיק,
נראה לי עדיף לקחת סצינה של בית של סבתא עם שתי כורסאות ישנות ועוגיות שוקו וניל,
ותמונה על הקיר של הים הגועש

• הוסף לסימניות
הפגישות לא היו בבית של הסבתא, הן היו בלובי של בית אבות.
אם הים יופיע בתמונה על הקיר נאבד את האפקט ה'תקוע' והמסקרן, לא?
אבל אני רואה שבאופן כללי לא מתחברים לזה כל כך...

• הוסף לסימניות
בשביל כזה סיפור, צריך כריכה עם ניחוח, משהו יותר, מיוחד ושונה ולא סתם תמונת נוף (אפילו שהיא משולבת מ-4 תמונות)
נ. ב. הנ"ל לעניות דעתי...

• הוסף לסימניות
קודם כל מפריע לי התוספת של "עוגיות". במקור השם היה שוקו-וניל.
שנית, אולי לשחק אחרת עם הכהה והבהיר בשם, ולא בצורת צל. אולי כל מילה בצבע אחר,
תנסי עוד אופציות, כך זה פשוט מדי לדעתי.

• הוסף לסימניות
עפרה, את פתוחה לשמוע כיוונים חדשים? אני לא אוהבת להציע אם זה לא מתאים לך.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
בינתיים החלטתי שזה לא זה, ואני הולכת על כיוון חדש...
התחלתי בינתיים עם הרעיון החדש, אבל כמובן שאשמח לשמוע -
מה רצית להציע, שחרית?

• הוסף לסימניות
לכורסאות עכשיו אין מספיק "ניחוח" כמו שאמרה pessi&chani,
אם הפגישות ביניהן היו בבית אבות, אז תנסי ליצור עם הרהיטים משהו בין סגנון ישן לבין משהו שישימו בבית אבות- נגיד כורסאות מרובעות.. צריך ממש לחשוב על איזה סגנון, אולי אפילו להסתכל בבתי אבות, אולי באתרים של בתי אבות באינטרנט, אבל מה שבטטוח שצריל לא רק שתי כורסאות ועוגיות, אלא ליצור אווירה שמזמינה לשבת- שתי כורסאות וגם שולחן וכוסות קפה ושהכורסאות יפנו קצת בזווית אחת כלפי השניה

• הוסף לסימניות
בל"נ אכתוב יותר מאוחר בלילה אם יהיה לך עדיין רלוונטי.

• הוסף לסימניות
יהיה, אני לא מתכוונת להוריד כריכה לדפוס ביום אחד...

• הוסף לסימניות
דווקא אני אהבתי את הרעיון!
זה מושך את העין דווקא בגלל שזה לא הגיוני.
לי זה שידר ישיבה שלווה לצד סערה, אם כי אפשר להקצין אותה יותר, וכן לשנות את זווית הכורסאות.
אבל אם את הולכת על משהו אחר - אז נמתין ונראה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה