כללי סקיצה ראשונית למיתוג - כולל הקובץ.

• הוסף לסימניות
בכוונה לא כתבתי מיתוג למי, כי אני רוצה שתגידו אתם עד כמה מובן של מה הלוגו השה בכלל.

אוקי, אז זו סקיצה, מסתמא תצטרך עוד עיבודים. רק קודם מעניינת אותי חוות דעתכם על הכיוון.

אשמח לתגובות, הארות, הערות, עצות ושאר ירקות..
שרית.

קבצים מצורפים

• סקיצה הדס-02.jpg
    KB 168.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;684553:
בכוונה לא כתבתי מיתוג למי, כי אני רוצה שתגידו אתם עד כמה מובן של מה הלוגו השה בכלל.

אוקי, אז זו סקיצה, מסתמא תצטרך עוד עיבודים. רק קודם מעניינת אותי חוות דעתכם על הכיוון.

אשמח לתגובות, הארות, הערות, עצות ושאר ירקות..
שרית.

לי זה מזכיר מתלה בגדים,החלק הוורוד,ואם כן זה מזכיר מעצבת בגדים.
נ"ל מ"מ שעדיף בלי אפקטים כגון הבלטה, וכן לא מחוספס אלא עדין וחלק.
ובייחוד על מנת להתאים לאלגנטיות של הטיפוגרפיה, המעולה לדעתי.

• הוסף לסימניות
אולי בוטיק לשמלות כלה?....
אגב, סגנון חדשני ויפה.

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה יפה
בלוגו משהו מפריע לי מדי ערפילאי [מלשון ערפל ]ההיתי אומרת קצת יותר שיראו היכן מתחיל פה לוגו והיכן נגמר.

• הוסף לסימניות
האובייקט בלוגו באמת מטושטש כמו חלום, ורומז על משהו בתחום הבדים.

• הוסף לסימניות
גם לי זה נראה סלון לשמלות כלה, אם אכן זה כך אז אני מאד אוהבת את הכיוון המעורפל ושצריך לחשוב של מה הפרסומת.(כמובן שהמלל יתן את הפרטים.)

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני לא גרפיקאית
אבל קליינטית של גרפיקה- כן!
ובטור אחת שכזו-
המיתוג יצר לי תחושה של משהו באמת חלומי אבל ממש ממש לא הבנתי של מה!
עד שראיתי את התגובות..

• הוסף לסימניות
שמלות כלה,
ואת זה הבנתי מהסלוגן, יותר מאשר מהויז'ואל

• הוסף לסימניות
ד"א, החלק הטיפוגרפי של הלוגו מאוד מאוד יפה!!!

• הוסף לסימניות
בתחילה היה נראה לי לוגו לציירת, והורוד היה נראה לי הגזע ולא הבנתי איך העננים כ"כ נמוכים.
אז לדעתי, אם הכונה לשמלות כלה, כדאי שהקווים יהיו בסגנון חלק יותר ובלי הבלטות.
(גם לי כמו שאמרו פה כמה, הלוגו יצר תחושה של חלומיות, ריחוף, אבל לא הבנתי למה זה קשור.)
המונמון הצלחות!!!
:)

• הוסף לסימניות
גם לי היה נראה שמלות כלה.
הצורה של ה'גזע' הזה מזכירה גזרה של שמלה.

• הוסף לסימניות
2 נחשי אנקונדה מתרוממים מתוך נהר שוצף.
מיתוג לטיול חווייתי אקסטרים לאמזונס.
מאד יפה.
רק הצבעים לא ממש מתאימים.

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה יפה
החלק העליון - ענין של טעם...
אני מחפשת בלוגו משהו חד משמעי והחלטי
כאן יש אמירה מגומגמת מעורפלת ולא ברורה

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שזינק לי מתוך הלוגו זה שהחלק הורוד נראה כמו כתפיים וצוואר של אשה (ועוד עם כתף חשופה...).
לרגע חשבתי שזה לטיפולי יופי כלשהם ולא הבנתי איך מתקשרות פיסות הלובן בצדדים...

לא משנה מה באמת העסק, לדעתי יש פה עוד עבודה בכדי להגיע ללוגו מוגמר ופחות מעורפל.

• הוסף לסימניות
מצטרפת
הטיפוגרפיה מצויינת. גם הצבעים שלה.
הסמל לא ברור
אפשר ליצור סמל בקוים רכים או לא מדוייקים
אבל כרגע זה מדי רך, בהיר, ענני, והופך ללא-מובן
ואגב, אם כבר מברשות - חבל להשתמש במברשות ברירת המחדל. מומלץ ליצור אותן לבד.

• הוסף לסימניות
הכיוון בהחלט טוב
צריך עוד בישול.. כרגע זה באוויר

• הוסף לסימניות
נראה שאת רוצה להביע משהו חלומי וקסום... אבל מה שזה לא יהיה, תמיד תשאלי את עצמך את השאלה הטפשית הבאה: האם בפנקסי חשבוניות זה יראה טוב? אם התשובה היא לא, זה לא אומר שהפסדת לוגו טוב רק בגלל פנקסי החשבוניות, אלא זה אומר שהלוגו לא עומד בקריטריונים של לוגו מקצועי. לוגו טוב מקבל ציון 100% במבחן שחור-לבן לא כי תכננו אותו כך, אלא פשוט משום שהצורניות שלו מצויינת.

בשחור לבן יראה הלוגו שלך כמו כתם דיו לא מזוהה, טעות דפוס, לכלוך... לא משהו מכוון.

בהצלחה!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה