כללי סקיצה.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה חסר לכם פה כדי להשלים את האוירה...
תודה מראש..!!

קבצים מצורפים

• סקיצההה.png
    KB 221.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מי אמר שחסר...?
תלוי איזה אוירה את רוצה:
אם זה צריך להיות בנ"א שלומד בלילה לאור הנר- אז קצת יותר חשוך, ותאורה יותר צהובה, חמימה.
אם זה שבת (יש 2 נרות...)- אז אולי עוד אלמנט שידגיש את זה (כיסוי לחלות או משהו...)
זהו, אה... אפשר גם איזה כוס תה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל+;1504005:
מי אמר שחסר...?
תלוי איזה אוירה את רוצה:
אם זה צריך להיות בנ"א שלומד בלילה לאור הנר- אז קצת יותר חשוך, ותאורה יותר צהובה, חמימה.
אם זה שבת (יש 2 נרות...)- אז אולי עוד אלמנט שידגיש את זה (כיסוי לחלות או משהו...)
זהו, אה... אפשר גם איזה כוס תה...

תודה!!
שיניתי לפי ההערות שלך.
הורדתי פמוט והחשכתי קצת יותר.
אני הולכת להכין לו כוס תה....

• הוסף לסימניות
די! עוד מעט תגידי שאת צילמת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1504088:
די! עוד מעט תגידי שאת צילמת?

אם זה היה צילום טהור הייתי כותבת בפורום צילום ;)
יש פה שילוב של צילום ועבודת פוטושופ..

• הוסף לסימניות
כשאת בפורום שלי אני מרשה לעצמי להגיב;)
אבל את האמת שישר שראיתי את השם שלך חשבתי שאני בפורום צילום (אני נכנסת דרך הודעות מהיממה האחרונה).
עיבוד יפה ואוירה יהודית מקסימה.
מה שלא טוב לי בעין, שהארון ספרים מצולם בזוית מלמטה למעלה, ואילו השולחן והיהודי בזוית בגובה העיניים.
הייתי מעוות בפוטושופ מעט את תמונת ארון הספרים ומיישרת ע"מ שיתקבל מראה אמיתי ונכון יותר.

ולתוספת, כוס תה תתקבל בברכה (אבל רק עם אדים מהבילים כמו בצילום שאת יודעת)

• הוסף לסימניות
יפה ומעניין
מלא אוירה

כמו שהעירו לפני, משהו בזוויות המילום לא אחיד ולכן זה לא לגמרי נראה אמיתי
טיפה מוזר לי שיש אווירה של לילה בגלל הנר, ואז טלית לא כ"כ מסתדר עם לילה, לא?

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת יותר קונטרסט בין האור לצל.
מסביב חשוך והנר מפיץ אור צהוב חמים

• הוסף לסימניות
אוקיי תודה לכולכם :)
אתקדם הלאה עם התיקונים ואעלה כשיהיה מגובש יותר שוב.
!!!
עזרתם לי מאד.

• הוסף לסימניות
לדעתי הנר צריך להיות יותר קרוב ללומד ולספר
האור בעיקר סביב הנר וכל השאר יותר חשוך.

ממש יפה!
בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה