שיתוף סקיצה

• הוסף לסימניות
05-copy.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה טוב בציור אחד?!!
מיוחד ממש

• הוסף לסימניות
אימאאאא הלוואי שאני יגיע אי פעם לרמה הזאת זה נדירררר!!!!
באמת כמה זמן זה לוקח ??

• הוסף לסימניות
ווואו וואו וואווווו!
חלק הבא של דון קרלוס, נכון? ;)

מטורף- אין מילים שיביע מה זה באממת!

• הוסף לסימניות
השראה מטורפת בשבילי
אני מאוהבת בציורים אלו
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
כמה זמן לוקח לצייר כזה דבר ואיך? כנראה אני יצטרך ללמוד כדי לקבל תשובות....
כשאנחנו שוקעים בציור, לא מרגישים את הזמן וגם לא סופרים. בכל זאת נראה שעה או שעתיים. קודם כל רואים את התמונות בראש, אחר כך זה רק ביצוע.
אימאאאא הלוואי שאני יגיע אי פעם לרמה הזאת זה נדירררר!!!!
באמת כמה זמן זה לוקח ??
הלוואי שתמיד אחשוב שאני צריך להגיע לרמה יותר טובה :)
ווואו וואו וואווווו!
חלק הבא של דון קרלוס, נכון? ;)

מטורף- אין מילים שיביע מה זה באממת!
מצטער לאכזב. הכרך השלישי (והאחרון) של דון קרלוס כבר הודפס. מוקדם לפרט בשלב זה על הסיפור החדש. זו רק טעימה.

• הוסף לסימניות
אין לי מה להוסיף לכל הנלהבים כאן
רק אומר שאני מסתכלת שובשובשוב!!!
השראה לשבוע החדש..
תודה על השיתוף והלוואי שנקבל כל יום

• הוסף לסימניות
זה נראה פצצה! האונייה נראית כאילו יש לך מודל תלת מימד ואתה משחק עם הזוויות- הפירוט, הדיוק...

• הוסף לסימניות
אם יורשה לי לשאול.. כמה שכבות של סקיצות אתה עושה בד"כ?

• הוסף לסימניות
חח תודה!!
מה, רק אחד?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה