כללי סקיצות בסיס ללוגו של מעצבת מתנות בעבודת יד

• הוסף לסימניות
אלו סקיצות הבסיס שנשלחו ללקוחה. מדובר במתנות מעוצבות בפימו (חומר פולימרי), מאוד צבעוניות ומלאות חיים. האלמנטים בלוגו השלישי והראשון מורכבים מהרבה "חומרים" המאפיינים את עבודתה. הבידול של העסק הוא בייחודיות ומקוריות העבודות והמגוון הרחב. מדובר בעסק הפונה בעיקר לקהל יעד נשי (אמהות, סבתות, נשים המחפשות מתנה מקורית) המעריך אומנות. הבחירה בצבעים נעשתה בהתאמה לאופי העליז והחי של העסק (ובעזרתו האדיבה של הקולר :) .
הלקוחה מעדיפה את האלמנט באופציה מס' 2. אני אישית אוהבת את האלמנט הראשון (גם כי עבדתי עליו הכי הרבה זמן כמובן..). אשמח לשמוע את דעתכם

קבצים מצורפים

• logo_1-01-01.jpg
    KB 381.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
1 ו- 3 יפים מאד.
א. הסלוגן לא מיושר יפה לאות ח' (מתנות לחגיגה. לא מיושר...)
ב. מידי הרבה צבעים בכיתוב. לא?
ג. בהצלחה, וכמובן שיהיו שיחלקו עלי... ;)

• הוסף לסימניות
לדעתי 2 זורם טוב עם יצרתיות ודמיון רק צריך לישר קצת את הכיתוב מתחת
מאוד יפה והרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
3.

• הוסף לסימניות
ואיך זה?

--

קבצים מצורפים

• logo_2-01.jpg
    KB 285.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
איש תם:
תיק עבודות מרשים!
הלוגואים בראש האשכול - שמחים ומאירי עיניים

• הוסף לסימניות
חגיגה לעיניים:)
נעים, גוונים רגועים,קליל ויפה, ומתאים למטרה!

• הוסף לסימניות
חגיגה לעיניים
נעים, גוונים רגועים,קליל ויפה, ומתאים למטרה!
איך האחרון שהעליתי האם טוב יותר מהקודמים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;765877:
איך האחרון שהעליתי האם טוב יותר מהקודמים?
מצד אחד המיקום של האלמנט ב2ב' יותר מעניין, אבל יש משהו נוח באחרון- הוא מסודר יותר.

• הוסף לסימניות
האחרון יפה, תני יותר רווח בין האותיות בשורה התחתונה, תנסי לשלב את העיטור עם הטקסט, שיזרום איתו ולא יהיה אובייקט נפרד.

• הוסף לסימניות
לוגואים חמודים ועליזים!
כשמגדילים רואים שבאמת מס' 1 מאד מיוחד ויפה.
אבל בלוגו זו בעיה כי הרבה פעמים הוא יופיע בקטן ואז לא ישימו לב לכל העבודה שהשקעת (תשמרי לעבודה אחרת. למשל מודעה עליזה בנושא הזה, שהפרח הזה יהיה גדול יותר).
אז באמת זה שהיא בחרה הוא זה שהכי מתאים כי לצורה יש בידול גם ממרחק.
והשיפור שהעלית הוא מעולה.
יאללה, לכו על זה.

• הוסף לסימניות
רגע, עוד הערה/הצעה:
לעבות קצת את כל הקווים
לקרב את כל הצורות זל"ז

ככה זה ייראה יותר לוגו מוצק. לא צורות פורחות באויר.

• הוסף לסימניות
זה לא כ"כ נראה לוגו למעצבת בעבודת יד
זה נראה חוברות לילדים!
איפה בא לידי ביטוי עבודת היד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;765962:
זה לא כ"כ נראה לוגו למעצבת בעבודת יד
זה נראה חוברות לילדים!
איפה בא לידי ביטוי עבודת היד?
במשיכות המכחול המשוחררות, בצבעוניות. אני חושבת שהביטוי בלוגו לא חייב להיות ישיר (יד יוצרת וכו'). לעיתים אלמנט כמו נקודה בודדת מהווים לוגו בפני עצמו כשהמטרה היא העברת מסר / תחושה ולאו דווקא ביטוי ברור:"אנחנו חברה העוסקת בבניה / עיצוב / צילום וכו' (כמובן הכל בהתאם לעסק הספציפי).
בהודעה הראשונה הבאתי מס' שורות קצרות מתוך הבריף שמילאה הלקוחה (אני שולחת מס' דפים של שאלות למיקוד ברור יותר) בעקבותיו שמתי דגש בלוגו על זרימה, חיות, שמחה וערכים נוספים שמתבטאים בעבודותיה. מי שמכיר יצירות פולימריות יכול לקשר בנקל בין הצורות המעוגלות דוגמת ספירלה ליצירות הנ"ל שחלק ניכר מהן משלבות אלמנטים מסולסלים אלו. יחד עם זאת תודה על התגובה. ערב נעים.

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שצריך להיות יד וכו' התכוונתי למשהו ברמה-לוגו!
אז אולי תבטאי את זה בפונט
אני אומרת את זה לא כדי לפגוע אלא כדי להאיר :
זה פשוט נראה שהורדת עיטור מאן שהוא ופשוט חיפשת למה את יכולה להדביק את זה ....

• הוסף לסימניות
ל
א אמרתי שצריך להיות יש וכו' התכוונתי למשהו ברמה לוגו!
אז אולי תבטאי את זה בפונט
אני אומרת את זה לא כדי לפגוע אלא כדי להאיר :
זה פשוט נראה שהורדת עיטור מאן שהוא ופשוט חיפשת למה את יכולה להדביק את זה ....
אני ממש לא נפגעת, אדרבא, אני מעלה את עבודותי על מנת לקבל הארות וזה בסדר גמור (-:
פשוט עניתי על שאלתך. לגבי העיטור- יצרתי אותו לבד (לא מסובך במיוחד, כלי הספירלה+ מברשת). ושוב אני לא חושבת שלוגו נמדד במידת המורכבות שלו. הלוגו הזה אכן פשוט ואכן בניית האלמנט כולו לא ארכה שעות (לעומת האלמנטים האחרים בהם הושקע יותר זמן) אך התהליך, בעיני, נמדד במתן תשומת הלב הכללית ללוגו. (קריאת הבריף וישומו, חיפוש השראה, חשיבה, יצירת סקיצות על דף נייר- חלקן מורכבות יותר חלקן פשוטות בתכלית, בחירת אלמנטים אסויאטיבית וכו'..) דבר שאצלי לוקח לא מעט זמן (ואני מאמינה שגם אצלך). דבר נוסף שאצלי לוקח חלק מהותי בתהליך העבודה הוא.. אינטואיציה פשוטה ו.. תפילה. אשתף אותך בחוויה הקשורה לספירלה הנ"ל: הצורה הראשונית אותה שרטטי על הדף ולאחר מכן גם האילוס' היתה הספירלה הנ"ל. כמובן שמייד ביטלתי אותה בהינף עיפרון וCTRL-Z. למה? כי זה היה נראה לי פשוט מדיי. לא מתוחכם. אח"כ הגיעו הסקיצות המורכבות, בניית הפרח וכו', לבסוף העזתי לסמוך על החוש הפנימי שלי ובכל זאת בניתי אלמנט ספירלי שכזה ו.. ראו זה פלא, יותר מהכל הלקוחה התחברה מיידית לאלמנט הנ"ל בדיוק כפי שהרגשתי. בקיצור- אני לגמרי מבינה מה את כותבת, אבל הספירלה באה כחלק מתהליך היצירה במקרה הזה ולא כאלמנט מ123FREEVECTORS(-:. סליחה על הנאום הארוך ושוב תודה

• הוסף לסימניות
אישית אהבתי את הראשון מאוד לא פלא שגם את הכי אהבת אותו תנסי להמליץ עליו ללקוחה, יכול להיות מאוד שהיא תסמוך עלייך. גם מהעיטור שהיא בחרה אפשר להפיק משהו מאוד יפה עם ההמלצות של RIVK
המון הצלחה !

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בספירלות הקלילות והעדינות הללו ביטוי נאה ומתאים לעבודת יד בלי לדעת מה התהליך שקדם להיוצרותן, וגם לא נראה לי משנה בידי מי הם יוצרו, העיקר התחושה שהן מעבירות.

• הוסף לסימניות
טוב אז ככה הסתכלתי שוב והייתי בכל זאת מוותרת על הספירלות כי את לא כותבת ליד הלוגו נ.ב. את הספירלה לא הורדתי עשיתי לבד...
היום כולם מכירים ויודעים שיש דרך פשוטה מאוד פשוט מורידים ומדביקים וגם אם לא עשית את זה את לא רוצה שזה מה שאנשים יחשבו כשהם יראו את זה

הייתי הולכת על 1 דוווקא הפרח הזה כן נתן תחושה טובה של מתנות מושקעות
אבל אני עדיין מתעקשת שאת חייבת לבטא בפונט את העניין של עבודת היד אולי תצרי פונט לבד או אני לא יודעת מה אבל חשוב מאוד מאוד ויקפיץ את הלוגו בכמה רמות
מאוד הפריע לי גם הצבעוניות הרבה מספיק שהאלמנט מאוד צבעוני לא צריך שכל מילה בשם תיהיה בצבע שונה הייתי עושה את חגיגה בצבעים בצבע אחד ואת הסלוגן שחייב להיות קטן יותר מהשם בTINT של אותו הצבע או בצבע אפור
זה מסוכן מידי הרבה צבעים וצורות!

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה