כללי סקיצות בסיס ללוגו של מעצבת מתנות בעבודת יד

• הוסף לסימניות
התחברתי לראשון, אבל לא ראיתי אפילו עבודה אחת שלה, אז איך אוכל להביע חוות דעת אמיתית?
בכל אופן
הספירלה לא נראית משהו מוכן, מצד שני -
ספירלה זו צורה מופשטת אבל לא מדי מקורית
מה היא באה לבטא בלוגו הזה? למה לא עיגולים למשל?
וכן - הייתי מורידה מהצבעוניות של הטקסט. הסמל מספיק צבעוני.

• הוסף לסימניות
אני סבורה שלוגו של מעצבת - כל עיצוב שהוא - חייב לשקף איכשהו את סגנון העיצוב שלה

שכשיראו את הלוגו יגידו - אה - זאת היא.
הראשון שעשית מתחיל לתת תחושה של חרוז / תכשיט פולימרי. אם הספירלה יותר מתחברת לך - אולי תכניסי אותה בתוך צורה אחרת שתיצור איזו קונוטציה של תכשיט או חרוז או משהו בכיוון.
זה יכול כמובן להשאר מופשט ובלי הרבה פרטים.
מבחינתתת הצבעים - האם אלו צבעים שמתאימים לעבודות שלה?

• הוסף לסימניות
אני סבורה שלוגו של מעצבת - כל עיצוב שהוא - חייב לשקף איכשהו את סגנון העיצוב שלה

שכשיראו את הלוגו יגידו - אה - זאת היא.
הראשון שעשית מתחיל לתת תחושה של חרוז / תכשיט פולימרי. אם הספירלה יותר מתחברת לך - אולי תכניסי אותה בתוך צורה אחרת שתיצור איזו קונוטציה של תכשיט או חרוז או משהו בכיוון.
זה יכול כמובן להשאר מופשט ובלי הרבה פרטים.
מבחינתתת הצבעים - האם אלו צבעים שמתאימים לעבודות שלה?
אני מצרפת כמה תמונות מהעבודות שלה להתרשמות. התמונות אישיות של המעצבת ואין להשתמש בהן. בעיקרון המעצבת כבר בחרה את הלוגו אתמול אבל נתת לי רעיון שכדאי לנסות

קבצים מצורפים

• IMG_6336.JPG
    KB 91.3 · צפיות: 15
  • hamsa2.jpg
    KB 176.6 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה