כללי סקיצות לכריכת גלופות

• הוסף לסימניות
בטעות נתתי הצעת מחיר זולה מדי לכריכת גלופות (לא יודעת מה קרה לי באותו רגע...) זה לא היה ישירות ללקוח אלא דרך משהי אחרת.
אחרי שעיצבתי כריכה ושלחתי לו הדמיה של בספר, הוא אהב אבל רוצה לראות עוד דוגמא של עיטורים ולבחור מבינהם.
אני לא מרגישה מסוגלת לעצב עוד כריכה במחיר שנתתי לו, מצד שני חשוב לי שיצא מרוצה. השאלה איך אני יוצאת מזה בצורה מכובדת ששני הצדדים יצאו מרוצים.
וד"א האם גם בכריכות מקובל להכין מס' סקיצות, ואם כן, מה זה אומר סקיצה, הרי אם אשלח ללקוח קובץ שחור לבן הוא לא יבין מה אני רוצה ממנו??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;957576:
בטעות נתתי הצעת מחיר זולה מדי לכריכת גלופות (לא יודעת מה קרה לי באותו רגע...) זה לא היה ישירות ללקוח אלא דרך משהי אחרת.
אחרי שעיצבתי כריכה ושלחתי לו הדמיה של בספר, הוא אהב אבל רוצה לראות עוד דוגמא של עיטורים ולבחור מבינהם.
אני לא מרגישה מסוגלת לעצב עוד כריכה במחיר שנתתי לו, מצד שני חשוב לי שיצא מרוצה. השאלה איך אני יוצאת מזה בצורה מכובדת ששני הצדדים יצאו מרוצים.
וד"א האם גם בכריכות מקובל להכין מס' סקיצות, ואם כן, מה זה אומר סקיצה, הרי אם אשלח ללקוח קובץ שחור לבן הוא לא יבין מה אני רוצה ממנו??

אני נותן שלוש סקיצות.
לעשות הדמיה בפושטופ זה עניין של חמש דקות בערך. הדרכה כאן:https://www.dropbox.com/s/trd67hbyfktru5v/הדמיה להטבעה.mov
לצפיה איכותית יש להוריד למחשב ולא לצפות דרך הדרופבוקס

בכלליות, לדעתי, כבעלת מקצוע עליך לתת את המקסימום שאת יכולה, ולא להתייחס לשאלה כמה את מקבלת, (בדיעבד כמובן, לכתחילה בקשי מחיר הוגן והגון) כי בסופו של דבר הלקוח לא אכפת לו כמה שילם, התוצאה שהוא יקבל היא תהיה עבורו הייצוג של תדמיתך המקצועית ויכולותיך. ולכן כאשר קבלת על עצמך עבודה, בצעי אותה על הצד היותר טוב, אפילו אם תפסידי מזה כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה