כללי סקיצות ללוגו בשבילי

• הוסף לסימניות
אני מבקשת חוות דעת ממקצוענים באמת.
זה לוגו שאני יושבת עליו המון, והתייעצתי עם מומחים גדולים. הנקודה העיקרית שנשאר לי לפתור זה האלמנט שאני רוצה להוסיף. ציפור-מעוף ודמיון. פעמון- נשמע, מצלצל וכו'.
אני מחפשת עוד רעיונות לפריטים עם קונוטציה מתאימה, שיוכלו להתיישב לי כמו שצריך על ה"נון סופית"
מחכה לקרוא תגובות יעילות.

• הוסף לסימניות
זה נראה לוגו לצפריה.

אבל אפשר כתב יותר מתעגל ורך. כך זה מאוד ריבועי....

הצלחות

• הוסף לסימניות
נראה ממש יפה ומקצועי!!!
הציפור נראית לי מאד מתאימה ועושה חשק

• הוסף לסימניות
בלוגו לא שמים אמייל וטלפון

• הוסף לסימניות
אתי, לוגו טיפוגרפי חזק אינו מצריך תוספת של אימג', יש תצריף ויזואלי מספיק חזק בכדי ליצור את זכירות הלוגו.
(נסי לשחק במשקלים של הפונט)
הצלחות רבות

• הוסף לסימניות
תודה המורה..
באמת לא כותבים פרטים בלוגו? זה לא יותר מסודר ככה?

• הוסף לסימניות
מה תכתבי בכרטיס ביקור?
תבדקי בכל הלוגואים שאת מכירה, למי יש פרטים צמודים ללוגו...?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eti2030;770182:
תודה המורה..
באמת לא כותבים פרטים בלוגו? זה לא יותר מסודר ככה?
אכן, בלוגו עצמו לא מופיעים הפרטים האישיים. אם את צריכה תוספת טיפוגרפית חפשי סלוגן שתואם לקונספט שלך וכתבי אותו בצרוף ללוגו.

• הוסף לסימניות
אתי,
קודם כל
ברכותי.

1. כפי שאמרו כאן קודמי - פרטים לא מופיעים בלוגו.
2. ושוב- השתמשי ב2 משקלים זה נראה לי יהיה מיוחד יותר.
3. אהבתי את הציפור שעפה. היא יותר מבטאת את המעוף שרצית..
4. הציפור בנ' הסופית מיותרת.
5. הפעמון דווקא חמוד...
6. הכתום מקצועי יותר נדמה לי. יש לו משו אחר קצת.

סל ברכות והצלחות למיתוגך האישי! :)

• הוסף לסימניות
תודה, רותי. (אגב, המיתוג שלך מאד מרשים! הוא משקף בול את הסגנון שלך..!)
אבל אף אחת לא נתנה לי כאן שום רעיון לאלמנט אחר, שיתאים לי במיתוג שלי.

• הוסף לסימניות
ביקשתי חוות דעת ממקצוענים

נו, אז איפה אתם??

• הוסף לסימניות
אם עוד לא הבנת,אנשים נמנעים מלענות לכאלו פניות "למקצוענים בלבד"[גם המקצוענים באמת]
משומה הודעתי נמחקה ,דעתי עדין שהאלמנט מיותר.

• הוסף לסימניות
אישית, (לא כמקצוען, שאני עדיין שואף להיות), אני מאד אוהב את השימוש הטיפוגרפי האמיץ בפונט הדק ("מרים" אם אני זוכר נכון?). למעשה הנוכחות של הפונט הגם שהיא מעודנת, מאד ייחודית ומבדלת, ויוצרת אמירה על סגנונו של המעצב - ובזה כוחו האמיתי של הלוגו. כל ניסיון "לכפות" על הלוגו אלמנט ויזואלי נוסף רק מחזיר אותך לנקודת ההתחלה: פונט סתמי מלווה ויז'ואל כזה או אחר.
ובקיצור: או לבד לגמרי תוך משחק חכם עם הפונט עצמו, או לוגו חדש המשלב ויז'ואל מעניין, טיפוגרפיה מתחכמת וכל שאר הירקות...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אתי, מהמהם (לטעמי האדום) המון הצלחה! עוד תגיעי רחוק......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;770845:
אישית, (לא כמקצוען, שאני עדיין שואף להיות), אני מאד אוהב את השימוש הטיפוגרפי האמיץ בפונט הדק ("מרים" אם אני זוכר נכון?). למעשה הנוכחות של הפונט הגם שהיא מעודנת, מאד ייחודית ומבדלת, ויוצרת אמירה על סגנונו של המעצב - ובזה כוחו האמיתי של הלוגו.

קלעת בול לבריף שלי. צל"ש

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על הציפור שעפה.

אבל מפריע לי מאד שהיא עפה אחורה, היא צריכה לעוף קדימה, הלאה.
גם אם את הולכת על הציפור ב"ן" שימי אותה עם הפנים לצד השני.

הפעמון נראה ממש לא קשור.

את יכולה לנסות לשים ציפור ב"ן" כאילו היא מתחילה לעוף למעלה.

• הוסף לסימניות
נראה מאד מקצועי ונקי.
כמובן שבתור לוגו את אמורה להשתמש בשתי השורות המרכזיות לבד בשם בלי שורת הכתובת.
במחשבה שניה, אם את תמיד רוצה שזה ילך ביחד אז בכרטיס ביקור את שמה את זה במרכז וכל השאר ריק.
דוקא יפה בעיני רוחי...
לגבי הציפור והפעמון... מבחינה עיצובית שניהם יפים. אם מדובר במעוף אז כדאי שהציפור תהיה קצת יותר פעילה, אולי לפחות מוכנה למעופה!
פעמון פחות מצלצל לי מתאים.
והצהוב יותר מיוחד מהאדום לדעתי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הלוגואים מקסימים

הלוגואים מקסימים אחד יותר מהשני
תמשיכי להצליח ולהתקדם

• הוסף לסימניות
לדעתי הציפור לא קשורה לכאן, נכון שצריך מעוף אבל לא כולם יבינו את הקשר.

אם את רוצה דוקא ציפור תכתבי: אתי בן שם, תוסיפי ציפור עפה למעלה (אם כבר מעוף שלא תשב ב"נ") ואיזה סלוגן קשור למעוף. ולהחליף לפונט יותר קליל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה