- הוסף לסימניות
בלעדי, פשוט אשתי יועצת מסצודק טעות
מדריך סקירה מעניינת מאוד מביזפורטל על הקרנות המחקות/קרנות הסל על הS&P 500 ההבדלים בדמי הניהול בצורת ההשקעה ובאחוזי התשואה.בלעדי, פשוט אשתי יועצת מסצודק טעות
אני קיבלתי החזר כבר כמה פעמיםכל הענייין של ההחזר על מס רווחי הון,
אני בדקתי בחברה שמתעסקת שנים רבות בתחום החזרי מס
שם ישבתי עם המנהלת הראשית שטענה שאין דבר כזה החזר על מס רווחי הון מנ"ז
או דברים בסגנון הזה
רק במידה והיה הפסד בקרן אחרת..
יש למישהו פה מקור לדברים שאפשר לנצל נ"ז לפטור ממס בשוק ההון?
או דרכים אחרות לזכות לפטור ממס?
לגבי יישובים, זה לגמרי לא ברור.האם מישהו יכול לסכם את האפשרויות לקבלת החזר מס או פטור מתשלום מס ?
מה שידוע לי
1) נקודות זיכוי בסיסיות
2) נקודות זיכוי מישוב מזכה או נכות
3) לפני החתונה לנייד את החשבון ע"ש הילד (בהנחה שאין לו עדיין עבודה)
4) קבלות מס (מוגבל ל33% מהמס ו 33% מהקבלות)
נא תקנו אותי אם אני טועה
ואם יש עוד אפשרויות אנא הוסיפו
לגבי נכות יש פרטים כמובן.האם מישהו יכול לסכם את האפשרויות לקבלת החזר מס או פטור מתשלום מס ?
מה שידוע לי
1) נקודות זיכוי בסיסיות
2) נקודות זיכוי מישוב מזכה או נכות
3) לפני החתונה לנייד את החשבון ע"ש הילד (בהנחה שאין לו עדיין עבודה)
4) קבלות מס (מוגבל ל33% מהמס ו 33% מהקבלות)
נא תקנו אותי אם אני טועה
ואם יש עוד אפשרויות אנא הוסיפו
על ביטוח חיים כמה אחוזים מהמס ?לגבי נכות יש פרטים כמובן.
וגם יש אפשרות לקבל על הפקדות של ביטוח חיים ופנסיה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: