דרוש מידע סקירת מערכות -מכבי בבני ברק

• הוסף לסימניות
לי קבעו לתאומים אצל אחת במכבי רבי עקיבא בשם עביר מסאורה.
בהתחלה נבהלתי כי היא ערביה.
בסוף היה מדהים.
היא הסבירה על כל איבר, קראה גם לבעלי שיראה, היתה לנו חוויה מדהימה.
אחר כך שאלתי רב אם מותר לי לשלוח מכתב למכבי כמה שנהנית ממנה כי היא לא יהודיה.
הרב אמר שאפשר כי זה יגרום לה להתייחס יפה יותר לנשים נוספות.
מתי זה היה? לאחרונה?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת על דר' דן טרנר ממאוחדת? (בירושלים)
אני פעם ראשונה עושה , ולא ידעתי שצריך מישהו ממוחה, קבעתי לקרוב שהיה....

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי במכבי רבי עקיבא אצל הערביה (פעמיים)
בפעם הראשונה נלחצתי מאד כשקלטתי שאני הולכת אליה
אבל תכלס היא נחמדה ומסבירה נפלא ומאד קשובה לשאלות לא מלחיצה על כלום
רק שיש לה מגע פחות עדין (בכל זאת ערביה לא?)
לי אין שום בעיה לעשות אצלה פעם שלישית

• הוסף לסימניות
אני לא מעוניינת לפרט מדי, אבל הייתה מאוד לא נחמדה, וגם הלחיצה על משהו סתם בלי לענות לשאלות שלי על זה. (רופאה פרטית שהלכתי אליה בעקבות זה לא הבינה למה היא עשתה מזה עניין בכלל).
כנ"ל אצלי ,
אומרת משהו ומתעלמת מהשאלות- מנפנפת אותך בלי להתייחס ללחץ

• הוסף לסימניות
את ד"ר צייגר שלי מישהי מכירה?
אלופה ואנושית גם בתור רופאת נשים מאוד מרוצה ממנה
היא פתחה יומן גם במרפאה וגם בסקירות
הייתי אצל רופאה אחרת ועברתי אליה בגלל האנושיות המקצועיות והיסודיות היא לא מאלה שמנפנפות אותך

• הוסף לסימניות
מכירות צופיה מיה ממכבי רבי עקיבא, התור שלי אליה, רוצה לדעת אם לקבוע למישהי אחרת מאוחר יותר...

• הוסף לסימניות
מכירות צופיה מיה ממכבי רבי עקיבא, התור שלי אליה, רוצה לדעת אם לקבוע למישהי אחרת מאוחר יותר...
אולי ספירא מיה?
מעולה+++

• הוסף לסימניות
הגיוני...
אויש כבר ביטלתי כנראה ספירא...וקבעתי לשלי צייגר
מקווה שיהיה טוב בעז"ד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש המלצה לרופא פרטי לסקירה מכוונת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה