סקסנדה בלי מרשם האם מסוכן??

• הוסף לסימניות
אני בחורה קצת מלאה ומאד רוצה להרזות
יש לי אפשרות להשיג את הזריקה סקסנדה(קרוב משפחה שיש לו כמה מזרקים מיותרים...)
הייתי רוצה לדעת מהנסיון של אנשים כאן האם זה מסוכן לקחת בלי מרשם(כנראה אם אלך לרופא הוא לא יאשר לי אין לי הרבה עודף משקל)
האם יכול להיות תופעות לוואי להמשך החיים?
האם יש אולי בדיקות שכדאי לעשות לפני שמתחילים לקחת?
אשמח מאד לכל מידע!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אף אחד כאן לא לוקח בלי מרשם??????????

• הוסף לסימניות
אם היה אפשר לקחת בלי מרשם היית יכולה לקנות את זה במכולת!
תרופות הם לא משחק,
לכי לרופא תבקשי מרשם ותוכלי לשאול גם על תופעות לוואי וכו'...

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שהתקשרה לרופא (לא באה פיזית וכך הוא לא ראה אותה), אמרה לו שהיא עלתה במשקל והיא לא יודעת כמה היא שוקלת עכשיו, אבל היא מאוד רוצה לרדת במשקל ולא מצליחה. הוא רשם לה כדורים של סקסנדה.
זה בערך כמו לקחת בלי מרשם.
אבל תזכרי- זה ממש לא במבה. זה חומרים כימיים אחרי הכל. ואת מעידה על עצמך שאת לא ממש מלאה.

• הוסף לסימניות
סקסנדה היא לא תרופה לקחת וללכת. זה תהליך ארוך, קשה, מיגע וצריך יעוץ ותמיכה. אם קרוב משפחתך התנסה ויכול ללוות אותך, בעקרון מאשרים את התרופה לאנשים בריאים ללא מחלות רקע ובעיות רפואיות.
את יכולה גם לשאול את הרופא . גם אם לא יאשר לך ויתן לך מרשם את יכולה לשאול אותו עקרונית בלי מרשם. יש להם גם את השקולים שלהם על מימון התרופה וכו' ולכן הם לא מחלקים את זה לכל דכפין. ולך את זה פרטי אז זה לא הבעיה.

• הוסף לסימניות
אני מכירה אחת שלקחה והגיבה מאוד לא טוב
למה שלא תעשי דיאטה מבוקרת?
לא עדיף לעשות משהו בצורה בטוחה מאשר ללכת עקום?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו פה סקסנדה זה תהליך רציני, כמה מזרקים לחודש אולי יגרמו לך לקדת מס' קילוגרמים קטן (בהתחלה ממש בכלל לא מרגישים את ההשפעה רק לאט לאט), אבל כמעט בטוח שתעלי אותם שוב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה