סקצ׳ טרי

• הוסף לסימניות
הילדים של כפר מודיעין סקיצה סופית.png

• הוסף לסימניות
יפיפה!
עדיין סקיצה כן?
הייתי ממליצה לעבור על האינק בעבה יותר לאלמנטים הקרובים ולהקטין את עובי הקו ככל שמתרחקים מהמצלמה.
שוב, עניין של טעם- זה עושה סדר בבלאגן

ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
יפיפה!
עדיין סקיצה כן?
הייתי ממליצה לעבור על האינק בעבה יותר לאלמנטים הקרובים ולהקטין את עובי הקו ככל שמתרחקים מהמצלמה.
שוב, עניין של טעם- זה עושה סדר בבלאגן

ים הצלחות!
זו סקיצה אחרונה לפני אינק.
חושב כמו ההמלצה שלך, ככה בדרך כלל אני מצייר, ויותר מזה, בצד של האור הקווים דקים יותר ובצד של הצל עבים, כך אני קורא את הקווים לסדר

• הוסף לסימניות
זו סקיצה אחרונה לפני אינק.
חושב כמו ההמלצה שלך, ככה בדרך כלל אני מצייר, ויותר מזה, בצד של האור הקווים דקים יותר ובצד של הצל עבים, כך אני קורא את הקווים לסדר
מומחה האינק. כבר אמרתי.

• הוסף לסימניות
אני קצת פוחד להכניס את ראשי בין האמנים הגדולים כאן אבל בכ"ז...
אם אפשר... לעניות דעתי...
אני לא יודע אם מדובר בחומה או גגות של בתים אבל אם מדובר בחומה נראה לי ש"הרומאים" הקרובים שנסים גדולים מדי מבחינת הפרספקטיבה
אפשר לראות לפי אחד מהעומדים על החומה (ליד הראש של הילד הקרוב למצלמה מצד שמאל)
ביחס לרומאי שלידו (מימין לכד, השני בגודלו) נמצא בערך באותו מרחק והוא פי כמה יותר גדול...
זה מה שנראה לי...
לשיקול דעתכם..

ראיתי את תקיית העבודה שלך ...בלי ספק איכות, מאחל לעצמי שאזכה...

• הוסף לסימניות
אחרי העיון... ברור שאלו בתים חלונות וכו'
אבל עדיין נראה לי משהו לא עקבי בגודל של החברה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה