נכתב ע"י אברהם;1168602:סקריפט שימושי מאד לבעלי טקסטים המתאימים לתג!
אליעזר, השלב הבא - סקריפט שייקח קבצי סגנון של תג ויתרגם אותם לסגנונות אינדיזיין...
מה דעתך על הרעיון?
נכתב ע"י DMD;1168840:אליעזר - חזק!
לגבי מה שאברהם הציע, אם יש מספיק ביקוש בענין, אני מוכן לעשות את העבודה מצד התג. אני ינסה לנתח ולתרגם את הקובץ סגנון לשפה שתוכל להשתמש בה בקלות, ואשמור אותו בתקייה מסויימת כקובץ טקסט רגיל. הסקריפט שלך יפתח אותו ויעשה את העבודה.
מה אתה אומר?
אבל, זה כן חתיכת עבודה (אבל לא נורא), ולכן אני לא ירצה להשקיע אם לא שיהיה שימושי להרבה משתמשים.
בהצלחה!
אכן. אבל גם אפשרי לעשותו בשלבים שונים - כלומר שהמשתמש מייצא את הקובץ מתג בעצמו עם קודים לבד, ואז פותח בתג. שוב מפעיל את הסקריפט של תג שמייצא את הקודים וכו' ואז להפעיל סקריפט שלך שמייבא סנגנונות ומחליף הקודים. (זה נשמע כהרבה שלבים, אבל לא כ"כ מסובך)נכתב ע"י eliezer;1168863:אם כך, זה אפשרי.
התוצאה תהיה די מורכבת.
יהיה צורך, ליצור עם הסקריפט שלך קובץ קודים, עם שלי להמיר לסגנונות.
ואז לייצא את.הקובץ.תג, רק עם קודים, ולהפעל עליו את הסקריפט הקיים שהצעתי היום.
גם אני חשבתי כך - אבל יש הרבה לדבר בזהנכתב ע"י eliezer;1168866:בעצם, הרבה יותר מעניין סקריפט הפוך! ליצור סגנונות.באינדזיין, בקלות.והנוחות שלה, ולייצא לאיזה קובץ.טקסט את.ההגדרות.
ואיזה סקריפט של.תג ימיר זאת.אוטומטית לקובץ.סגנון תואם!
זה יהיה מדהים.
נכתב ע"י DMD;1168885:אכן. אבל גם אפשרי לעשותו בשלבים שונים - כלומר שהמשתמש מייצא את הקובץ מתג בעצמו עם קודים לבד, ואז פותח בתג. שוב מפעיל את הסקריפט של תג שמייצא את הקודים וכו' ואז להפעיל סקריפט שלך שמייבא סנגנונות ומחליף הקודים. (זה נשמע כהרבה שלבים, אבל לא כ"כ מסובך)
גם אני חשבתי כך - אבל יש הרבה לדבר בזה
אני לא מספיק מכיר אנדזיין לדעת אם יש שם כל הנתונים ששייך לתג
אבל אם תרצה לדבר בענין - אשמח - ועוד פעם, רק אם יש ביקוש
בהצלחה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים