כללי סקריפט חדש לשמירת מידע הקובץ, כמה שווה?

• הוסף לסימניות
שלום רבותי!
בכונתי להשיק בקרוב סקריפט שלדעתי הוא נפלא,
פעולתו היא שכאשר עושים ייצוא מאינדזיין, הוא שומר בנתוני הקובץ של הPDF את הנתיב המלא של הקובץ המקורי, וכן את שם הקובץ אינדזיין המקורי.
הוא עובד אוטומטית בכל ייצוא.

אני מתלבט לגביו כיצד לקבוע מחירו.
וחשבתי לשאול אתכם רבותי, בתור קהל היעד, מי מכם חושב שזה דבר שיכול להועיל ומי לא.
וכן כל הערה והארה בעניין.

מצורף הקלטה הממחישה תועלתו

קבצים מצורפים

• הדגמה ראושנית.wmv
    1.2 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
א. פרט למה זה שימושי
ב. אני לא מבין כ"כ בתכנות אך זה נשמע לי סקריפט פשוט למדי לתכנת. לא? תקנני אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1899547:
א. פרט למה זה שימושי
ב. אני לא מבין כ"כ בתכנות אך זה נשמע לי סקריפט פשוט למדי לתכנת. לא? תקנני אם אני טועה.

רעיון נהדר - כבר התכוונתי ליצור כזה דבר בעצמי!

א. למה זה שימושי? הרבה פעמים קורה (לי בכל אופן) שיש צורך לבצע תיקונים בספר ישן. הלקוח שולח את ה-PDF הישן, ואני צריך לדעת בדיוק איזה PDF זה. מה היתה הגירסה הסופית של קבצי אינדיזיין שהשתשנו בהם כדי ליצור את ה-PDF? מאיפה זה הגיע? לכן, אם מוטמע בתוך ה-PDF את השם של הקובץ המקורי שממנו נוצר, וכן את הנתיב, זה יכול להיות פתרון מעולה לדבר זה.

ב. It's easy when you know how! כשאתה יודע, הכל קל ופשוט. אין לך גם לקוחות ששואלים אותך, "מה? 1000 ש"ח לזה! אתה פשוט לוחץ על כמה כפתורים והמחשב עושה לבד, לא?"

אליעזר: לדעתי זו טעות להכניס את הנתיב לשדה ה-title של ה-metadata. זה שדה חשוב שמיועד לדברים אחרים, ואם תרצה למצוא גם לקוחות עיסקיים לסקריפט זה, ייתכן מאוד שהם ישתמשו בשדה זה למה שזה מיועד. הרעיון של להכניס את זה ל-metadata הוא בוודאי נכון, אבל צריך למצוא מקום אחר.

לגבי מחיר, זה שאלה רחבה מאוד. יש כאלו שגם בחינם לא ישתמשו, ויש כאלו שסקריפט כזה זה הפתרון שהם חיפשו כבר שנים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1899706:
רעיון נהדר - כבר התכוונתי ליצור כזה דבר בעצמי!

א. למה זה שימושי? הרבה פעמים קורה (לי בכל אופן) שיש צורך לבצע תיקונים בספר ישן. הלקוח שולח את ה-PDF הישן, ואני צריך לדעת בדיוק איזה PDF זה. מה היתה הגירסה הסופית של קבצי אינדיזיין שהשתשנו בהם כדי ליצור את ה-PDF? מאיפה זה הגיע? לכן, אם מוטמע בתוך ה-PDF את השם של הקובץ המקורי שממנו נוצר, וכן את הנתיב, זה יכול להיות פתרון מעולה לדבר זה.

ב. It's easy when you know how! כשאתה יודע, הכל קל ופשוט. אין לך גם לקוחות ששואלים אותך, "מה? 1000 ש"ח לזה! אתה פשוט לוחץ על כמה כפתורים והמחשב עושה לבד, לא?"

אליעזר: לדעתי זו טעות להכניס את הנתיב לשדה ה-title של ה-metadata. זה שדה חשוב שמיועד לדברים אחרים, ואם תרצה למצוא גם לקוחות עיסקיים לסקריפט זה, ייתכן מאוד שהם ישתמשו בשדה זה למה שזה מיועד. הרעיון של להכניס את זה ל-metadata הוא בוודאי נכון, אבל צריך למצוא מקום אחר.

לגבי מחיר, זה שאלה רחבה מאוד. יש כאלו שגם בחינם לא ישתמשו, ויש כאלו שסקריפט כזה זה הפתרון שהם חיפשו כבר שנים!

תודה על התגובה. אני שמח לשמוע שזה גם בעיניך שימושי. אני גם נתקלתי בצורך הזה כמה פעמים בדיוק כפי שאתה מתאר. ולכן כתבתיו לעצמי מראש.

אכן נראה שזה סקריפט רק ליודעי ח"ן. לצערי.

לגבי מיקום אשנה כעצתך בע"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1900065:
אכן נראה שזה סקריפט רק ליודעי ח"ן.

בתחום הזה עדיף יודעי ח־ן מיודעי ח״ן. ודי למבין. ;)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה