כללי סקריפט יעיל במתנה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
בזמן האחרון אני לומד לכתוב סקריפטים אצל אחד ומיוחד ממומחי הפורום,
ובנתיים הריני לכבדכם בשני סקריפטים נחמדים. שאומנם קצת בוסריים, אך שימושיים בכל זאת.

כידוע באינדזיין יש קיצור דרך המאפשר להקטין\להגדיל טקסט אפילו כאשר מדובר בתערובת של אותיות בגדלים שונים,
דא עקא, הפקודה מגדילה בקפיצות גדולות מאד, מדי גדולות.

הסקריפטים הנתונים לפניכם היום, מקטינים ומגדילים, כל אחד לפי שמו, בחצי מידה כל פעם.
(לרוב זה פוינטים, אך תלוי מה המידה שאתם משתמשים בה)

הערה, הסקריפטים נתנים כמות שהם וללא אחריות כלל.
כמות כן,
הסקריפט עובד לאט מאד על טקסט עם היקף רחב. הוא נועד לפסקאות בודדות בלבד!!!!

גם כל קטע טקסט שונה בגדולו נחשב פעולה בודדת, כך שהפעלת הסקריפט על טקסט רחב עלולה "למלא" את כמות הביטול האפשרית כך שלא יהיה ניתן לבטל כל הפעולה (אף שאפשר להפעיל הסקריפט השני, ולהחזיר למצב הקודם)

קבצים מצורפים

• מקטין ומקטין טקסט בחצי מידה.zip
    563 ביטים · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בפרפרנס, אפשר להגדיר את המקפצות. בבודדים או בכפולות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1033737:
בפרפרנס, אפשר להגדיר את המקפצות. בבודדים או בכפולות.

תודה!

לא ידעתי, ואכן הגדרתי כעת.
אז הסקריפט הזה מיותר.
לא נורא, עשיתי אותו בשביל האימונים.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות...

אבל אני כבר שנים מחפש את הפקודה הזאת שיכולה להגדיל ולהקטין את כל האותיות בגדלים שונים יחדיו... אפשר לספר לי איפה היא נמצאת?

תודה!

• הוסף לסימניות
תתחדש על הלוגו!
יפה מאד
תצליח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gabizon1;1033800:
אבל אני כבר שנים מחפש את הפקודה הזאת שיכולה להגדיל ולהקטין את כל האותיות בגדלים שונים יחדיו... אפשר לספר לי איפה היא נמצאת?

תודה!

ctrl+shift+<
ctrl+shift+>
ולפעמים יש שאצלם להקטין זה
crtl+shift+"

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 41.4 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה