סקריפט להחזרת חלונות שנעלמו בMAYA

• הוסף לסימניות
זה קורה בעיקר למי שעובד עם שני מסכים , לפעמים יוצא שפותחים את הפרוייקט במקום אחר
וחלק מהחלנות פשוט לא נפתחים, הם נמצאים אי שם במסך השני שבבית...

אני מצרף סקריפט שפותר את הבעיה ומחזיר את כל החלונות למקומם ההתחלתי
אני יצרתי לסקריפט קיצור בסרגל וכל פעם שזה קורה- לחציה על הסמל וזה מסתדר

אני כנראה לא מחדש לוותיקים אבל אולי זה יעזור למישהו, כי אותי זה מאד תסכל.

קבצים מצורפים

• סקריפט למאיה.doc
    KB 22 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברל'ה;1474980:
זה קורה בעיקר למי שעובד עם שני מסכים , לפעמים יוצא שפותחים את הפרוייקט במקום אחר
וחלק מהחלנות פשוט לא נפתחים, הם נמצאים אי שם במסך השני שבבית...

אני מצרף סקריפט שפותר את הבעיה ומחזיר את כל החלונות למקומם ההתחלתי
אני יצרתי לסקריפט קיצור בסרגל וכל פעם שזה קורה- לחציה על הסמל וזה מסתדר

אני כנראה לא מחדש לוותיקים אבל אולי זה יעזור למישהו, כי אותי זה מאד תסכל.

אתה לא מחדש את הבעיה, אבל את הפיתרון אתה בהחלט מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1475298:
אתה לא מחדש את הבעיה, אבל את הפיתרון אתה בהחלט מחדש.

שמח שיכולתי להועיל ואפילו במשהו למתרגל המוכשר שלנו, :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה