כללי סקריפט לזיח בשורה שניה?

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
מתי תתחשב ב6 המעצבים הישראלים ותכתוב איזה סקריפט שמתרגם את האתר שלך לעברית...

:)

• הוסף לסימניות
איך משתמשים בסקריפט הזה?

איך משתמשים בסקריפט הזה? הוא לא נמצא לי בחלון הסקריפטים וכל פעם שאני פותחת את התוכנה הוא מודיע לי שיש לי עוד X ימים לשימוש בו.
אני לא מוצאת אותו!! מישהו יכול לעזור לי בבקשה...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מבינים;342543:

התחלתי, אבל זה המון עבודה, ואין לי הרבה זמן... :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;342565:
איך משתמשים בסקריפט הזה? הוא לא נמצא לי בחלון הסקריפטים וכל פעם שאני פותחת את התוכנה הוא מודיע לי שיש לי עוד X ימים לשימוש בו.
אני לא מוצאת אותו!! מישהו יכול לעזור לי בבקשה...?

מקווה שזה יעזור. אני אשתדל לכתוב הדרכה בעברית...

קבצים מצורפים

• 2010-01-04_0029.png
    KB 55.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מבינים;342543:

אוקיי. עשיתי משהו...

זה לא מי יודע מה. זה מלא טעיות, אבל לפחות יש מילים בעברית... :p
http://in-tools.com/hebrew/tutorials/dropwords

בעז"ה נשפר הכיתוב בהמשך...

• הוסף לסימניות
נ"ב, תודה לgggchw על התירגום (בשעתו). לקחתי התירגום (הישן) והעליתי לאתר כמעט בלי שינויים...

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!! תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה