כללי סקריפט למיספור "נקי"

• הוסף לסימניות
מחפשת סקריפט ליצירת מיספור "נקי" של אותיות באינדיזיין
(שמחליף צירופים בעלי משמעות שלילית, לדוג' ש"ד שיהפוך ל- ד"ש)
אני לא ממש יודעת להפעיל סקריפטים אז מי שיהיה מוכן לתת/למכור שיהיה מודע לכך שזה יצטרך לכלול גם הסבר קצר להפעלת הסקריפט
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1666017:
מחפשת סקריפט ליצירת מיספור "נקי" של אותיות באינדיזיין
(שמחליף צירופים בעלי משמעות שלילית, לדוג' ש"ד שיהפוך ל- ד"ש)
אני לא ממש יודעת להפעיל סקריפטים אז מי שיהיה מוכן לתת/למכור שיהיה מודע לכך שזה יצטרך לכלול גם הסבר קצר להפעלת הסקריפט
תודה רבה

יש לי משהו כזה אני חושב.
רק פרטי: למספר את מה? והאם יש לדבר זה סגנון תו?

• הוסף לסימניות
למספר עמודים בספר
יש סגנון פיסקה

• הוסף לסימניות
על ידי המספור האוטומטי אין פתרון, אבל אם את רוצה להזרים ידנית טקסט לתיבות משורשרות אז זה אפשרי בקלות. ולא צריך גם סקריפט לזה רק עשי כמה חיפושים והחלפות לאותיות למשל שד=דש וכדומה.
כדי להשיג מספרים מוכנים ברצף ארוך עם תו מעבר עמוד באמצע תוכלי להשתמש בסקריפט המצורף כאן.

קבצים מצורפים

• יוצר סט מספרים.zip
    875 ביטים · צפיות: 20
  • רשיון שימוש כללי לסקריפטים.pdf
    KB 53.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הסקריפט עובד חי?
דהיינו אם מוסיפים עוד עמודים זה מתעדכן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1666121:
על ידי המספור האוטומטי אין פתרון, אבל אם את רוצה להזרים ידנית טקסט לתיבות משורשרות אז זה אפשרי בקלות. ולא צריך גם סקריפט לזה רק עשי כמה חיפושים והחלפות לאותיות למשל שד=דש וכדומה.
כדי להשיג מספרים מוכנים ברצף ארוך עם תו מעבר עמוד באמצע תוכלי להשתמש בסקריפט המצורף כאן.

תודה רבה,
יש אפשרות לקבל הדרכה אישית במייל או בטלפון? אני לא יודעת איך מתעסקים עם סקריפטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל99;1666124:
הסקריפט עובד חי?
דהיינו אם מוסיפים עוד עמודים זה מתעדכן?

לא. האו רק נותן לך רשימה מוכנה של מספרים מופרדים בתו מעבר עמוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1666144:
תודה רבה,
יש אפשרות לקבל הדרכה אישית במייל או בטלפון? אני לא יודעת איך מתעסקים עם סקריפטים

כאן ראי:
https://www.dropbox.com/s/2e3ku7bcj4w28kx/התקנת_ושימוש_בסקריפטים.zip?dl=0

ובפרוג יש דיון ראי אשכול ארוך כולל הסבר שלי מוקלט בוידאו בסופו
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=158375&highlight=יוצר+מספרים&page=4

• הוסף לסימניות
סליחה אבל לא ממש הבנתי, אם בעצם מדובר על רשימה ארוכה של מיספור-אותיות עם תיקונים של הצירופים הבעייתיים למה בעצם צריך סקריפט?
למה א"א פשוט להריץ אותם בתיבות משורשרות עם סגנון פסקה שמוגדר בו- להתחיל כל שורה בתיבה נפרדת
אשמח להחכים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1666282:
סליחה אבל לא ממש הבנתי, אם בעצם מדובר על רשימה ארוכה של מיספור-אותיות עם תיקונים של הצירופים הבעייתיים למה בעצם צריך סקריפט?
למה א"א פשוט להריץ אותם בתיבות משורשרות עם סגנון פסקה שמוגדר בו- להתחיל כל שורה בתיבה נפרדת
אשמח להחכים

אכן אפשר בלי. הסקריפט רק מיקל על העבודה. והוא אפילו בחינם כך שאינני רואה סיבה לעבוד קשה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה