כללי סקריפט מתנה \חופשי!\ לניהול גרסאות מסמכי אינדזיין

• הוסף לסימניות
שלום רבותי,
כתבתי לעצמי סקריפט נפלא מאד לסייע לנהל הגרסאות של מסמכים.
לרוב נחיצותו אני משחרר אותו כאן לכל מאן דבעי, ברשיון פתוח!
הרשיון מצורף וגם כלול בקובץ.

שימו לב: הסקריפט בחינם, ולא כלול במחיר תמיכה והסברים...

מאד אשמח לכל תגובה,
וגם אזכיר בהזדמנות זאת שניתן להרשם לרשימת תפוצה לקבל מידע על סקריפטים ולעיתים מתנות בל"נ במייל eliezeravihail גמייל וכו'

הערה: זו גרסה בסיסית ראשונית. החפץ יכול לשכללה כראות עיניו.
הערה ב: הסקריפט המצורף ל"ריסוט" המספור יכול כמובן לשמש גם ל"קפיצה" שלו, למשל אם מפעילים על מסמך ישן שהוא עצמו כבר גרסה נניח 5. פשוט לכתוב המספר הרצוי (הקיים כעת, בשמירה יתווסף+1) במקום 0.

קבצים מצורפים

• ReadMe.zip
    398 ביטים · צפיות: 23
  • ניהול גרסאות.wmv
    2.6 MB · צפיות: 23
  • saveNewVarsion--restIndex 0.2 .zip
    KB 1.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
כבר תקנתי טעות דפוס אחת למי שכבר הוריד שיורד החדש

הערה שלישית: חייבים לשמור פעם אחת לפחות את המסמך לפני הפעלת הסקריפט
הצעה לשיפור למי שירצה לכתוב זאת: להוסיף שישאל לפני דריסת קובץ קיים.

• הוסף לסימניות
נחמד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
שמושי ביותר !!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה. הרעיון כשעצמו מעולה!
לדעתי הקטנה כדאי לתקן VARSION ל-VERSION...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;1516607:
תודה רבה. הרעיון כשעצמו מעולה!
לדעתי הקטנה כדאי לתקן VARSION ל-VERSION...

תודה
אתה צודק ולמעשה כבר עשיתי זאת בקבצים עצמם... רק כאן בשם הקובץ החיצוני נשאר הטעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1516157:
שלום רבותי,
כתבתי לעצמי סקריפט נפלא מאד לסייע לנהל הגרסאות של מסמכים.
לרוב נחיצותו אני משחרר אותו כאן לכל מאן דבעי, ברשיון פתוח!
הרשיון מצורף וגם כלול בקובץ.

שימו לב: הסקריפט בחינם, ולא כלול במחיר תמיכה והסברים...

מאד אשמח לכל תגובה,
וגם אזכיר בהזדמנות זאת שניתן להרשם לרשימת תפוצה לקבל מידע על סקריפטים ולעיתים מתנות בל"נ במייל eliezeravihail גמייל וכו'

הערה: זו גרסה בסיסית ראשונית. החפץ יכול לשכללה כראות עיניו.
הערה ב: הסקריפט המצורף ל"ריסוט" המספור יכול כמובן לשמש גם ל"קפיצה" שלו, למשל אם מפעילים על מסמך ישן שהוא עצמו כבר גרסה נניח 5. פשוט לכתוב המספר הרצוי (הקיים כעת, בשמירה יתווסף+1) במקום 0.

הקפצה. לתועלת מי שלא גולש באתר בשעות הלילה הקטנות...

• הוסף לסימניות
נראה לי שיותר נכון לעשות Save A Copy ולתת לגירסאות שמות ברורים כמו ''לפני החלפת נקודות'' ''לפני עימוד ידני'' וכדו', כך יותר קל למצוא אח''כ מה שמחפשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1519172:
נראה לי שיותר נכון לעשות Save A Copy ולתת לגירסאות שמות ברורים כמו ''לפני החלפת נקודות'' ''לפני עימוד ידני'' וכדו', כך יותר קל למצוא אח''כ מה שמחפשים

זה לא חייב להיות בִמקום. כל שם שתרצה יקבל מספר גרסה, ואם עשית שמור בשם זה ימשיך במספר עוקב מהקודם.
וודאי שזה לא תמיד יתאים לכל מצב.
אבל נניח שעוד שנה תפתח ספר קודם ותראה ככה:
פנים1
פנים 2
פנים 3
פנים עם נקודות
פנים 4
פנים מוכן לעימוד

האם תוכל לדעת מה הכי עדכני?!
(4 אולי? או בעצם זה עם הנקודות.. או אולי המוכן לעימוד...)

מספור עוקב ורצוף לאחר כל השמות באשר הם הוא חיוני לדעתי.

• הוסף לסימניות
הקפצה בשל עדכון

שלום!
הנה עדכון לגרסה.
כעת בעת פעלה יקפוץ חלון שישאל איזה מספר גרסה לשמור.
הברירת מחדל תהיה אוטומטית מספר הבא.

• הוסף לסימניות
ועוד שיפוץ קל:
כעת אם יוזן מספר שאינו גבוה ממספר הגרסה הקיים כעת, הסקריפט ישאל אם אתם בטוחים שרצונכם לדרוס את הקבצים הקיימים.

קבצים מצורפים

• saveNewVarsion 0.4.zip
    KB 48.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עדכון גרסה. תוספת חשובה

שלום רבותי!
הנה עדכון חשוב:
מוסיף דיאלוג קופץ שמקבש הערות לגרסה. ושומר זאת בקובץ טקסט בעל אותו שם.
כעת סוף סוף ניתן גם לנהל בקלות גרסאות ממוספרות וגם להבין די בקלות מה עשינו בכל גרסה ומה ההבדל בינה לקודמת

רשיון: מותר לכל אדם לכל שימוש ושינוי. באחריות המשמש בלבד בין השימוש כמות שהוא בין לאחר ששונה על ידי אי מי. בכפוף לפרטים שמצורפים לקובץ

קבצים מצורפים

• saveNewVarsion 0.6.zip
    KB 1.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד על הסקריפט! שימושי ומועיל!
מספר הערות:
1. כדאי לקצר לV1, זה סימול מקובל ומובן, ובשמות קבצים ארוכים יהיה מועיל במיוחד.
2. אחרי שנים של גרסאות ותתי גרסאות אני נוהג לסמן קובץ טיוטה המעוצב חלקית ב0.1 0.2 וכו'.
כאשר יש קובץ מוכן להגהה אני מקפיץ את שמו ל1.0, 1.1 וכו'.
הבעיה מתחילה כשיש דגמים שונים ופורמטים שונים לאותו פרוייקט. כאן אני מוסיף B0.7/C1.2.
אם הייתה דרך לסמן אלפא/בטא/וכו' ובמקביל הצעות או דוגמאות שונות. כגון Va0.5/Vb1.2' בעיות רבות היו נפטרות לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה בבלי;1549029:
יפה מאוד על הסקריפט! שימושי ומועיל!
מספר הערות:
1. כדאי לקצר לV1, זה סימול מקובל ומובן, ובשמות קבצים ארוכים יהיה מועיל במיוחד.
2. אחרי שנים של גרסאות ותתי גרסאות אני נוהג לסמן קובץ טיוטה המעוצב חלקית ב0.1 0.2 וכו'.
כאשר יש קובץ מוכן להגהה אני מקפיץ את שמו ל1.0, 1.1 וכו'.
הבעיה מתחילה כשיש דגמים שונים ופורמטים שונים לאותו פרוייקט. כאן אני מוסיף B0.7/C1.2.
אם הייתה דרך לסמן אלפא/בטא/וכו' ובמקביל הצעות או דוגמאות שונות. כגון Va0.5/Vb1.2' בעיות רבות היו נפטרות לי.
תודה!

כרגע אין לי זמן לשכלל יותר. אולי יטול את היוזמה אחר. זה פתוח. או אולי שירחיב הזמן.

מ"מ כעת תוכל לציין הערות לגרסה וזה לכאורה יוכל לשמש לכל מה שציינת. המידע נשמר גם בקובץ טקטס נפרד וגם בfile info שנמצא בתפריט file. זה מוכנס אל הערך description

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה